ΣΕΙΡΕΣ

Ο Παρκ Τσαν Γουκ διακευάζει Τζον Λε Καρέ

Δημοσίευση: 5 Νοε. 2017, 18:30
Συντάκτης:

Ο Παρκ Τσαν Γουκ προσθέτει το όνομά του στην πολύ μεγάλη πλέον λίστα κινηματογραφικών σκηνοθετών που θα εμπλακούν με τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Ο Νοτιοκορεάτης δημιουργός θα σκηνοθετήσει την μεταφορά του κατασκοπικού θρίλερ του Τζον Λε Καρέ, «Η μικρή τυμπανίστρια», σε έξι ωριαία επεισόδια, μια πρόκληση που θα αποτελέσει την πρώτη δουλειά στην μικρή οθόνη για τον σκηνοθέτη των «Oldboy», «Stoker», «Η Υπηρέτρια».

Το BBC θα είναι υπεύθυνο για την προβολή της σειράς (με το AMC να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα), στην οποία θα πρωταγωνιστεί η ανερχόμενη Φλόρενς Πιού («Lady Macbeth») στο ρόλο της Τσάρλι, μιας ηθοποιού που ενώ βρίσκεται σε διακοπές στην Ελλάδα, δέχεται την πρόταση από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες να χρησιμοποιηθεί ως πράκτορας για να παγιδεύσει έναν Παλαιστίνιο τρομοκράτη.

Η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2018.

Update 23/11/17: Στο καστ προστέθηκε και ο Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ στον ρόλο του Ισραηλινού αξιωματούχου που θα προσεγγίσει και θα εκπαιδεύσει την πρωταγωνίστρια για να παγιδεύσει τον τρομοκράτη.

Update 25/1/18: Η σειρά προκύπτει ολοένα και πιο συναρπαστική: ο Μάικλ Σάννον προστέθηκε στο καστ, ως ο διοικητής του Σκάρσγκααρντ που έχει εμμονή με την σύλληψη του Παλαιστίνιου τρομοκράτη. "Από την πρώτη στιγμή που τον είδα στο "Revolutionary Road" παραμένω φαν του και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του", ήταν οι δηλώσεις του Παρκ Τσαν Γουκ για τον 44χρονο ηθοποιό...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos