O Ντόναλντ Γκλόβερ σαν Willy Wonka;

Δημοσίευση: 6 Ιουνίου 2018, 17:50
Συντάκτης:

Τον Φεβρουάριο είχε ακουστεί ότι ο σκηνοθέτης του «Paddington 2», Paul King, βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να σκηνοθετήσει το πρίκουελ του «Willy Wonka and the Chocolate Factory» για την Warner Bros. Από την μία πλευρά, η είδηση αυτή είναι πολύ καλή, καθώς η επιλογή του King ως σκηνοθέτη είναι τουλάχιστον ιδανική. Από την άλλη όμως ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για ένα πρίκουελ της γνωστής ιστορίας βασισμένης στο παιδικό βιβλίο του Roald Dahl, το οποίο έχει μεταφερθεί δύο φορές ως τώρα στον κινηματογράφο.

Πλέον μαθαίνουμε ότι το πρότζεκτ βρίσκεται σε εξέλιξη, και ότι αναζητούν το καστ της ταινίας. Σύμφωνα με το Collider, η λίστα των ηθοποιών που θα ήθελαν, αποτελείται από τρία δυνατά χαρτιά: «Τέσσερις μήνες αφού προσέλαβε τον Paul King για την σκηνοθεσία, η Warner Bros. έχει αρχίσει να αναζητά ηθοποιούς για τον ρόλο του τίτλου, και ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Ryan Gosling, ο Donald Glover και ο Ezra Miller». Η ταινία θα αφορά την ιστορία του Willy Wonka, ενός επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Προφανώς, θα αναφέρεται στο πώς ξεκίνησε, πώς απέκτησε το καπέλο του, πώς ξεκίνησαν οι ιδέες του, και πώς έγινε πολύ καλός φίλος με τον Chewbacca.

Το 2014 είχε γραφτεί και άλλη μία ταινία με τον τίτλο «Wonka», από τον Jason Micallef, και θα διερευνούσε την ζωή του ομώνυμου ρόλου, με την προσθήκη της εμπλοκής του σε υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης. Η ταινία του King, σε σενάριο του Simon Rich, δεν θα έχει καμία σχέση με κάτι τέτοιο. Πάντως και οι τρείς επιλογές είναι ιδιαίτερες και ειδικά ο Glover και ο Miller, όχι τόσο αναμενόμενες. Μετά την επιτυχία του «Atlanta», θα θέλαμε να δούμε τον Glover  σε κάτι τόσο διαφορετικό, και σίγουρα θα άφηνε το δικό του αποτύπωμα μετά τον Gene Wilder και τον Johnny Depp.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos