ΣΕΙΡΕΣ

O Νάιτ Σιαμαλάν στην μικρή οθόνη

Δημοσίευση: 28 Φεβ. 2018, 15:46
Συντάκτης:

Ο Νάιτ Σιαμαλάν ετοιμάζεται να διοχετεύσει την αναντίρρητη ικανότητά του να εξελίσσει καθαρόαιμο ψυχολογικό τρόμο και στην μικρή οθόνη. Και ίσως να του ταιριάζει και περισσότερο, καθώς θα έχει πολύ περισσότερο on screen χρόνο να χτίσει το ιδιαίτερό του κινηματογραφικό σύμπαν.

Ο Ινδός δημιουργός επιστρέφει στα "χωράφια" της τηλεοπτικής σειράς, δύο χρόνια μετά το "Wayward Pines" (στο οποίο υπήρξε παραγωγός), αυτή την φορά για ένα πρότζεκτ που παρήγγειλε η Apple και θα γράψει ο Τόνι Μπάσγκαλοπ των "24: Live Another Day" & "24: Legacy", ένα ψυχολογικό θρίλερ 10 επεισοδίων, όπου ο Σιαμαλάν θα είναι ξανά παραγωγός, ενώ θα σκηοθετήσει και τα πρώτα επεισόδια.

Πρόκειται για άλλο ένα σημαντικό βήμα της Apple στην κούρσα των τηλεοπτικών σειρών, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νταμιάν Σαζέλ για μια δραματική σειρά, με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (ως παραγωγό) για ένα reboot των Amazing Stories, μια επίσης δραματική σειρά με Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Ουίδερσπουν, αλλά και μια αντίστοιχη κωμική με την Κρίστεν Ουίγκ. Σε δουλειά να βρίσκονται δηλαδή και χρόνο να έχουμε στην διάθεσή μας να παρακολουθούμε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos