O Mr. Robot είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι!

Δημοσίευση: 5 Νοε. 2016, 12:11
Συντάκτης:

Δύο εκπλήξεις έκρυβε το πολύπαθο project της ταινίας για τον Φρέντι Μέρκιουρι. Ο Ράμι Μάλεκ, ο διάσημος πλέον πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού Mr. Robot ανέλαβε να υποδυθεί τον εμβληματικό frontman των Queen ενώ ο Μπράιαν Σίνγκερ ("X-Men", "The Usual suspects") θα είναι ο σκηνοθέτης. Τίτλος της ταινίας "Bohemian Rhapsody" (πρωτότυπο δεν τον λες...)
Για όσους θυμάστε, ο Σάσα Μπάρον Κόεν ήταν ο πρωταγωνιστής της επικείμενης βιογραφίας, ωστόσο τα μέλη των Queen έθεσαν βέτο, αρκετό καιρό μετά την γνωστοποίησή του. Λίγο μετά, ο Μπεν Ουίσοου ("Skyfall", "Αστακός") φερόταν ως ο νέος Φρέντι, χωρίς ούτε αυτό το σχέδιο να προχωρήσει.


Ο Μάλεκ είναι ήδη 35 ετών αλλά τα χαρακτηριστικά του τον δείχνουν νεότερο -όπως και στο Mr. Robot- ενώ και ο Σίνγκερ χρειάζεται επειγόντως κάτι διαφορετικό, καθώς το "X-Men: Apocalypse" ήταν μια αποτυχία...
To σενάριο θα γράψει ο Anthony McCarten του "The Theory of Everything" (Η Θεωρία των Πάντων, 2015).

Update 17/7/17: Ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι, επιβεβαίωσε την πραγματοποίηση της ταινίας σε συνέντευξή του στο Rolling Stone: "Ο Ράμι Μάλεκ είναι εκπληκτικός, ενώ έχουμε μετά από καιρό και ένα εξαιρετικό σενάριο στην διάθεσή μας", σχολίασε μεταξύ άλλων.

Μέχρι να δούμε το φιλμ, αρκεστείτε σε αυτή την μικρού μήκους.

Update 21/8/17: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ηθοποιών που θα υποδυθούν τα τρία υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος: O Mπεν Χάρντι (ο Angel στο X-Men The Last Stand) θα υποδυθεί τον ντράμερ των Queen Roger Taylor, ο Τζο Μαζέλο (Social Network, G.I.Joe Retaliation) τον μπασίστα John Deacon και o Γκουίλουμ Λι (Τhe tourist, Jamestown) τον κιθαρίστα Brian May. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, με την Fox να έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της ταινίας τον χειμώνα του 2018.

Update 2/12/17: Μια δυσάρεστη εξέλιξη έχει προκύψει προσωρινά, καθώς ο Μπράιαν Σίνγκερ απουσιάζει μυστηριωδώς και για αρκετές ημέρες από τα γυρίσματα, με την επίσημη δικαιολογία που είδε το φως της δημοσιότητας να κάνει λόγο για "προσωπικά προβλήματα" του 52χρονου δημιουργού. Ωστόσο οι παραγωγοί του "Bohemian Rapsody" εμφανίζονται τρομερά ενοχλημένοι και σκέφτονται ακόμη και την αντικατάστασή του. Οι προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Παράλληλα μμια νέα φωτό του Ράμι Μάλεκ ανέβηκε online. Δεν σας μοιάζει αρκετά... κοντός και πολύ λίγος για τον ρόλο; Λες και ντύθηκε για απόκριες... Ο Σάσα Μπάρον Κοέν θα ήταν πολύ καλύτερος! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos