O Μπράντλεϊ Κούπερ σκηνοθετεί την Lady Gaga (...), Τρέιλερ.

Δημοσίευση: 17 Aug 2016, 19:02
Συντάκτης:

Δεν πρόκειται περί πλάκας. Είναι πραγματικότητα και μάλιστα ανακοινώθηκε επίσημα από την Warner Bros. Η Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσει στο νέο remake του «A star is born», το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η διάσημη pop star επιμένει να αποδείξει λοιπόν ότι μπορεί να σταθεί και σαν ηθοποιός, λίγους μήνες μετά τη Χρυσή Σφαίρα που απέσπασε για την ερμηνεία της στο τηλεοπτικό «American Horror Story: Hotel».

Ένα πρότζεκτ που αρχικά ήταν σκηνοθετήσει ο Κλιντ Ίστγουντ με πρωταγωνίστρια την Beyonce, τελικά κατέληξε στον πρωτάρη (σκηνοθετικά) Κούπερ, ο οποίος θα κρατήσει για τον εαυτό του, τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή, σε σενάριο Ουίλ Φέτερς (The lucky one, Remember me).

Η ιστορία της χαρισματικής τραγουδίστριας που έφτασε στην κορυφή του star system, με τη βοήθεια ενός μεγαλύτερού της, ηθοποιού, έχει μεταφερθεί τρεις φορές στην μεγάλη οθόνη: το 1937 από τον Ουίλιαμ Ουέλμαν με τους Τζάνετ Γκέινορ και Φρέντρικ Μαρτς, το 1954 από τον Τζορτζ Κούκορ με τους Τζούντι Γκάρλαντ και Τζέιμς Μέισον και το 1976 από τον Φρανκ Πίρσον με τους Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Κρις Κριστόφερσον.

Ένα στοίχημα γενικώς λοιπόν, που είμαστε περίεργοι να δούμε αν θα κερδηθεί...

Update 18/4/17: Ο Τζάκσον Μέιν και η Στέφανι Τζερμανότα... Πρώτη φωτό.

Update 7/6/18: Πρώτο, παθιασμένο τρέιλερ, σαφώς καλύτερο απ'ότι περιμέναμε, για ένα φιλμ που πέρασε από πολλά σκαμπανεβασματα μέχρι να ολοκληρωθεί. Στις 5 Οκτωβρίου θα έχουμε σαφέστερη άποψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos