ΣΕΙΡΕΣ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς επιστρέφει στην μικρή οθόνη...

Δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2017, 19:22
Συντάκτης:

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της Showtime Networks, “Melrose”.

Ο ασταμάτητος Κάμπερμπατς, πέραν από τις διάφορες ταινίες της μεγάλης οθόνης που έχει στο πρόγραμμά του τους ερχόμενους μήνες, επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση ως πρωταγωνιστής αλλά και παραγωγός αυτή τη φορά της σειράς Melrose, μία μεταφορά των ημιαυτοβιογραφικών μυθιστορημάτων του Άγγλου συγγραφέα Edward St. Aubyn.

Λίγες πληροφορίες έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν. Η Showtime Networks μαζί με τη Sky Atlantic ενώνουν τις δυνάμεις τους γι' αυτό το πρότζεκτ και επέλεξαν το Melrose να είναι μία μίνι σειρά, που θα αποτελείται από πέντε επεισόδια. Ο David Nicholls (Far From the Madding Crowd) θα γράψει το σενάριο μα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο σκηνοθέτης.

Ο Κάμπερμπατς, έχοντας μόλις τελειώσει την τέταρτη σεζόν του Σέρλοκ, θα βρεθεί στον ρόλο ενός πλούσιου, αστείου και ολίγον “κατεστραμμένου” άνδρα, Πάτρικ Μέλροουζ, οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει την ψυχολογική βλάβη που του έχει προκαλέσει ο βίαιος πατέρας του και η απαθής μητέρα του, που επέτρεπε τη διαιώνιση αυτής της συμπεριφοράς. Κάθε ένα επεισόδιο θα είναι βασισμένο σε κάποια βασικά σημεία των βιβλίων.

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και τη νότια Γαλλία.

“Ήμουν φαν των βιβλίων για πολλά χρόνια και η μεταφορά του Νίκολς είναι εξαιρετική”, δήλωσε ο Κάμπερμπατς στη SunnyMarchTV. Πράγματι το 2013, όταν ο Κάμπερμπατς ρωτήθηκε για το ποιον λογοτεχνικό χαρακτήρα θα ήθελε να υποδυθεί, είχε απαντήσει τον Patrick Melrose...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos