ΣΕΙΡΕΣ

Ο Μπεν Στίλερ σκηνοθετεί Μπενίτσιο Ντελ Τόρο

Δημοσίευση: 3 Ιουνίου 2017, 14:49
Συντάκτης:

Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον και υποσχόμενο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Ο Μπεν Στίλερ θα σκηνοθετήσει μια μίνι σειρά για το δίκτυο Showtime, με τίτλο «Escape at Dannemora», η οποία προορίζεται για να ξεκινήσει γυρίσμετα το φθινόπωρο.

Πρόκειται για αληθινή ιστορία και αφορά στο 2015 και την απόδραση δύο κατάδικων από την ιστορική –για 170 ολόκληρα χρόνια-  φυλακή Clinton Correctional (κάτι που συνέβη για πρώτη φορά) με την βοήθεια μιας υπαλλήλου με την οποία διατηρούσαν σεξουαλικές σχέσεις. Το ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή τους διήρκεσε 20 ημέρες.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, τον Πολ Ντάνο και την Πατρίτσια Αρκέτ, σε σεναριακή προσαρμογή από τον Μπρετ Τζόνσον (Mad Men), ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στους φυσικούς, original χώρους.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την σκηνοθετική προσέγγιση του Στίλερ σε μια δραματική ιστορία, καθώς μέχρι τώρα τα έχει πάει εξαιρετικά -αν εξαιρεθεί το Zoolander 2- σε κωμωδίες και κομεντί (Zoolander, Reality Bites, Tropic Thunder, The secret life of Walter Mitty)...

Update 13/11/18: Η σειρά ξεκινάει στο Showtime την προσεχή Κυριακή 18/11/18 και 24 ώρες μετά θα προβάλλεται στο Cosmote Cinema 4.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos