Ο Μελ Γκίμπσον ετοιμάζει sequel στο "The Passion Of the Christ"

Δημοσίευση: 31 Ιαν. 2018, 05:11
Συντάκτης:

Holy Shit.

Κάποιοι το θεώρησαν σχεδόν αριστούργημα, ορισμένοι άλλοι σχεδόν ελεεινό και χυδαίο.To μόνο σίγουρο είναι ότι το προ 14ετίας "The passion of the Christ" του Μελ Γκίμπσον δεν το προσπερνάς εύκολα, είτε δηλώνεις θρήσκος, είτε θρησκόληπτος, είτε άθεος. 

Και καθώς ο δημιουργός του πλέον συνεχίζει ξανά σε φυσιολογικούς ρυθμούς μετά τα θέματα με αλκοολισμό, ρατσιστικές κατηγορίες κτλ κτλ, και φυσικά από τησ τιγμή που υπάρχει υλικό για να συνεχίσει την ιστορία (η Ανάσταση, ντε), έχει βάλει σκοπό να γυρίσει το sequel.

Το παραδέχθηκε ο πρωταγωνιστής του, Τζιμ Ιησούς Καβίζελ, σε συνέντευξή του στην USA Today, όπου ξεκαθάρισε πως "Ο Μελ έχει ορισμένες τρομερά ενδιαφέρουσες ιδέες για το sequel, δεν θα σας αποκαλύψω κάτι, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε λόγο για ένα από τα κορυφαία φιλμ στην ιστορία. Είναι τόσο καλό!".

Για να δούμε τι θα δούμε, διότι μοιάζει και λίγο κωμικό σαν σύλληψη. 

Update: Μετά από χρόνια, το πρότζεκτ δείχνει να δρομολογείται και μάλιστα ο δημιουργικός οίστρος του Μελ Γκίμπσον θα διοχετευθεί σε 2 ταινίες, η πρώτη θα λέγεται "The passion of Christ: Resurrection" και προφανώς θα εστιάζει στην Ανάσταση του Ιησού. Στο σενάριο, ο Γκόμπσον θα συνεργαστεί για δεύτερη φορά με τον Ράνταλ Ουάλας, μετά το Braveheart, ο Ουάλας ο οποίος επίσης έγραψε και σκηνοθέτησε το We Were Soldiers, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Γκίμπσον. 

Η παραγωγή ξεκινά τον Ιανουάριο και αναμένεται στις αίθουσες λογικά κάπου κοντά στο Πάσχα του 2025. Καλά, μη βάλετε και στοίχημα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos