O Μάθιου ΜακΚόναχι… stoner ξανά!

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2017, 10:54
Συντάκτης:

H υποκριτική αναγέννηση του Matthew McConaughey, γνωστή και ως McConnaisance, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, αλλά στο επόμενο project του θα γυρίσει λίγο στα παλιά!

Όσοι δεν μπορείτε να τον ξεχάσετε ως easy, breezy David Wooderson (“Alright, alright, alright”) στο “Dazed Αnd Confused” του Richard Linklater, ετοιμαστείτε: θα πρωταγωνιστήσει στη stoner κωμωδία “The Beach Bum” του Harmony Korine, της οποίας η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιούλιο!

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής; Ο χαρακτήρας του ονομάζεται Moondog και είναι ένας αξιαγάπητος stoner επαναστάτης, που ζει τη ζωή με τους δικούς του κανόνες. Ο Harmony Korine περιέγραψε το “The Beach Bum” ως μια μείξη των ταινιών του μονίμως μαστουρωμένου κωμικού διδύμου Cheech and Chong (“Up in Smoke) με το “Scarecrow”, ταινία του 1973 σε σκηνοθεσία του Jerry Schatzberg, με τους Gene Hackman και Al Pacino.

Κι αν αναρωτιέστε τι απέγινε το “The Trap”, η ταινία που είχε στα σκαριά ο Korine με ένα all-star cast (Idris Elba, Benicio Del Toro, Robert Pattinson, Al Pacino και James Franco), ο ίδιος δήλωσε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με έναν από τους ηθοποιούς, τον οποίο αρνήθηκε να κατονομάσει, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν τα γυρίσματα και να χάσει το ενδιαφέρον του για το project.

Άφησε όμως να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι η επόμενη ταινία του μετά το “The Beach Bum”. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα της stoner σύμπραξης Korine-McConaughey θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον! 

Update 7/9/18: Το πρώτο τρέιλερ είναι online με τον Μάθιου ΜακΚόναχι σε ένα ατελείωτο trip! 

Update 11/10/18: Red band teaser: Sex, drugs and... poetry!

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos