Ο Ματ Ντέιμον στη νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν

Δημοσίευση: 6 Νοε. 2014, 23:09
Συντάκτης:

Ο Ματ Ντέιμον θα είναι ο πρωταγωνιστής στην επόμενη ταινία του Αλεξάντερ Πέιν, με τίτλο "Downsizing".

O διάσημος -Jason Bourne- σταρ θα υποδυθεί έναν άτυχο άντρα ο οποίος συνειδητοποιεί πως η ζωή του θα ήταν καλύτερη αν υπέβαλε τον εαυτό του σε διαδικασία σμίκρυνσης. Τώρα το πως θα συμβούν όλα αυτά, ανυπομονούμε να τα δούμε από τον δημιουργό των αριστουργηματικών "Sideways" & "About Schmidt" και βραβευμένου με Όσκαρ για το σενάριο του "Descendants", Πέιν, ο οποίος θα υπογράψει (φυσικά) και το σενάριο του "Downsizing".

Τον Ντέιμον θα δούμε επίσης τη νέα σεζόν στο sci-fi "The Martian" του Ρίντλεϊ Σκοτ πλάι σε Τζέσικα Τσαστέιν, Ρούνεϊ Μάρα, Κρίστεν Ουίγκ, ενώ μάλλον ακυρώθηκε ο επίσης πρωταγωνιστικός του ρόλος στο "Great Wall" του Ζαν Γιμού, μαζί με τον Μπράιαν Κράνστον.

Δεν πειράζει Ματ, λίγα και καλά.

Update 10/1/15: Η Ριζ Ουίδερσπουν έκανε δικό της τον ρόλο της συμπρωταγωνίστριας στην ταινία, άλλωστε υπήρξε υποψήφια και όταν πριν από χρόνια ο Πέιν εξέταζε ξανά το συγκεκριμένο πρότζεκτ, τότε με τον Σάσα Μπάρον Κοέν και τον Πολ Τζιαμάτι πιθανούς πρωταγωνιστές. Όσον αφορά στο πότε θα ξεκινήσουν γυρίσματα, όλα εξαρτώνται από την διαθεσιμότητα του Ματ Ντέιμον, καθώς όπως διέρρευσε, ο διάσημος σταρ έχει βάλει σε προτεραιότητα τα γυρίσματα για τον νέο Jason Bourne. Και καλά κάνει! 

Update 7/10/15Tα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον νέο χρόνο τελικά, ενώ όσον αφορά στο σενάριο έγιναν γνωστά τα εξής:

Στη Νορβηγία σε ένα κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι μπορούν να συρρικνωθούν στο 1/8 του μεγέθους τους ώστε να καταναλώνουν λιγότερο και να επιβιώσουν πιο εύκολα σε μια Γη με ολοένα και πιο περιορισμένα αποθέματα τροφής. Οι μικροί άνθρωποι μπορούν επιπρόσθετα να ζήσουν και πιο πλουσιοπάροχα, καθώς κάθε δολλάριο ισοδυναμεί πλέον σε 500 «μικρά» δολάρια. Ο πρωταγωνιστής Ματ Ντέιμον αποφασίζει να «μικρύνει» μαζί με την γυναίκα του, μόνο που θα ανακαλύψει πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα περίμενε...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos