O Mάικλ Φασμπέντερ στον «Χιονάνθρωπο» - Τρέιλερ

Δημοσίευση: 9 Σεπτεμβρίου 2015, 15:53
Συντάκτης:

Μετά τα «Steve Jobs» & «Macbeth» που δεν έχουμε δει ακόμη, το «Assassin’s Creed» που βρίσκεται σε στάδιο γυρισμάτων και τις επικείμενες συμμετοχές του στα «X-Men Apocalypse», «The light between the oceans» & «Prometheus 2», ο Μάικλ Φασμπέντερ συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε άλλο ένα πρότζεκτ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ, «Χιονάνθρωπος» που φέρει την υπογραφή του μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, Jo Nesbo. Το βιβλίο είναι η τέταρτη περιπέτεια με κεντρικό ήρωα τον επιθεωρητή Harry Hole, o oποίος έχει εμφανιστεί σε δέκα βιβλία του Νορβηγού συγγραφέα, ενώ ήταν  αρχικά να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον Μαρτιν Σκορτσέζε, ωστόσο ο θρυλικός σκηνοθέτης θα αναλάβει τελικά μέρος της παραγωγής του φιλμ και θα σκνοθετήσει ο Τόμας Άλφρεντσον των «Tinker Tailor Soldier Spy» & «Let the right one in», τη στιγμή που το σενάριο θα επιμεληθεί ο Μάθιου Μάικλ Κάρναχαν (World War Z, The kingdom, State of play).

To βιβλίο έχει πουλήσει είκοσι πέντε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και αφηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού που ένα χειμωνιάτικο πρωινό ξυπνά και αναζητά τη μητέρα του. Όμως στο σπίτι δεν είναι κανείς και στον κήπο τους ανακαλύπτει έναν χιονάνθρωπο με το αγαπημένο φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στον λαιμό του. Καθώς ο Harry Hole και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων και συνειδητοποιούν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν  τον πρώτο σκανδιναβό serial killer στην ιστορία.

Update 19/7/17: Μαζί στο καστ και οι Τζέι Κέι Σίμονς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Κλόι Σεβινί, Βαλ Κίλμερ, Σαρλότ Γκενσμπούρ, Τόμπι Τζόουνς, Τζέιμς Ντ'Άρσι. Το τρέιλερ είναι γεμάτο δυνατές εικόνες και υπόσχεται πολλά! 

Update 4/9/17: Δεύτερο, ανατριχιαστικό, τρέιλερ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos