Ο Λικ Μπεσόν επιστρέφει με sci-fi και all star cast

Δημοσίευση: 13 Μαΐου 2015, 12:29
Συντάκτης:

Mε το περυσινό (υπερεκτιμημένο, πάντως) "Lucy", ο Λικ Μπεσόν έδειξε να ξυπνά από τον λήθαργο δεκαετίας όσον αφορά στις σκηνοθετικές του προσπάθειες και ας ελπίσουμε ότι θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό στο νέο project που ετοιμάζει, το "Valerian".

Πρόκειται για περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που θυμίζει πολύ το προ 18ετίας "Fifth element" και θέλει τον Ντέιν ΝτεΧάαν (Life, Amazing Spiderman 2, Kill your darlings, Metallica through the never) και το μοντέλο (και προσφάτως ηθοποιό) Κάρα Ντελεβίν στους ρόλους δύο διαστημικών πρακτόρων που προσπαθούν να βοηθήσουν την Γη και τους γειτονικούς πλανήτες της, να αμυνθούν κόντρα σε εξωγήινους κατακτητές.

Όλα αυτά θα διαδραματίζονται τον 28ο αιώνα, ενώ πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης πολύ δημοφιλούς γαλλικής σειράς από sci-fi κόμικ του 1967, από τους Ζαν Κλοντ Μεζιέρ, Πιέρ Κριστάν.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Μπεσόν το ανακοίνωσε πραγματοποιώντας το πρώτο του post στον νέο του λογαριασμό στο twitter!

Update 20/8/15: Και ο Κλάιβ Όουεν στο project! O 51χρονος Άγγλος σταρ θα υποδυθεί τον διοικητή Άρουν Φίλιτ. Την "μεταγραφή" επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Λικ Μπεσόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Update 6/12/15Στο καστ της ταινίας  εντάχθηκε ο Ίθαν Χοκ, όπως ανακοίνωσε ο Μπεσόν μέσω Instagram. Ο Μπεσόν έγραψε ότι εδώ και χρόνια ήθελε να συνεργαστεί με τον Ήθαν Χοκ, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε ανακοινώσει την συμμετοχή της Ριάννα στην ταινία, πάλι μέσω Instagram. Ο προϋπολογισμός της ταινίας υπολογίζεται ότι θα φτάσει τα 180 εκατομμύρια δολάρια...

 

Update 31/5/16: Το πρώτο σετ φωτογραφιών που δόθηκε στην δημοσιότητα, φέρνει αρκετά στο θυμικό την σκηνογραφία του "5ου στοιχείου" και αυτό κάτι μάλλον θετικό. 

Update 7/10/16: Πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα, πόστερ και νέες φωτό (στην gallery)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos