Ο Λαρς Φον Τρίερ επιστρέφει στις Κάννες - Eφιαλτικό τρέιλερ!

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2017, 06:13
Συντάκτης:

Ο Λαρς φον Τρίερ και οι πρωταγωνιστές του, Ματ Ντίλον και Ούμα Θέρμαν, έδωσαν συνέντευξη Τύπου στην απομακρυσμένη χιονισμένη πολη Μπέντγκφορς της Σουηδίας και μίλησαν για το «The house that Jack built», το οποίο μόλις ξεκίνησε γυρίσματα που θα διαρκέσουν μέχρι τον Μάιο. Το «The House That Jack Built» είναι η ιστορία ενός κατά συρροή δολοφόνου, η ταινία διατρέχει δώδεκα χρόνια κι επικεντρώνεται σε πέντε φόνους.

Μάλιστα, ο Τρίερ έδειξε ότι δεν έχει χάσει καθόλου από το σαρκαστικό του χιούμορ, καθώς (αφού ομολόγησε ότι ξεκίνησε πάλι να πίνει, αλλά όχι τόσο όσο πριν μερικά χρόνια...) σχολίασε ότι «διάλεξα τον Ματ και την Ούμα, επειδή προφανώς δεν ξέρουν να διαβάζουν. Στείλαμε το σενάριο σε πάρα πολύ κόσμο και όλοι απαντούσαν ότι θα έκαναν το παν για να δουλέψουν μαζί μου, εκτός από το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Αυτοί οι δύο είπαν αμέσως ¨ναι¨...»

Όσο για το θέμα της ταινίας του, έναν serial killer, κάτι όχι και τόσο πρωτότυπο, δήλωσε πως «Δεν βρίσκω ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους serial killers. Το παράξενο είναι πως όλες οι γυναίκες με τις οποίες είχα σχέση, τρελαίνονταν για serial killers, ίσως αυτό έχει να κάνει με εμένα. Δεν ξέρω αν έχω να προσφέρω κάτι φρέσκο στην μυθολογία του serial killer, το μόνο σίγουρο είναι ότι το καταδιασκέδασα γράφοντας το σενάριο. Και όπως πιθανώς γνωρίζετε, απεχθάνομαι τα παραμύθια με happy end…»

Η Θέρμαν δέχτηκε με προθυμία να δουλέψει στην ταινία γιατί «στο Nymphomaniac πέρασα καταπληκτικά. Ο ρόλος μου ήταν τρομερά απαιτητικός και ελπίζω να μην τον απογοήτευσα... Ο Λαρς είναι εκπληκτικός σκηνοθέτης ηθοποιών. Είναι πολύ ιδιαίτερος, διότι προσπαθεί με τρυφερό τρόπο να εκμαιεύσει ερμηνείες και συναισθήματα με βάρβαρο τρόπο...»

Ο Ματ Ντίλον ομολόγησε πως «είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Λαρς και βρίσκομαι στα γυρίσματα μόλις 2 ημέρες για να μορφώσω άποψη όμως οι ταινίες του είναι όλες μοναδικές, ενώ από συνομιλίες με ηθοποιούς που έχουν δουλέψει σε αυτές, μπορώ με σιγουριά να σας πω ότι κυριολεκτικά ανυπομονώ».

Στην ερώτηση αν μπορεί να σχολιάσει περισσότερο τον χαρακτήρα που ερμηνεύει ο Μπρούνο Γκανζ στην ταινία, είπε ότι «όχι, δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο, εκτός από το ότι ο κ. Γκανζ είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς, ever...».

«Μα, αυτός δεν έπαιξε κάποτε τον Χίτλερ;», πετάχτηκε ο Τρίερ ολοκληρώνοντας με έναν «ευχάριστο» τρόπο την συνέντευξη αναφερόμενος φυσικά στο επεισόδιο του 2011 με τους ναζιστικούς χαρακτηρισμούς στις Κάννες, μην σας κάνει μάλιστα έκπληξη αν η απαγόρευση που του έχουν επιβάλλει απο την Κρουαζέτ αρθεί του χρόνου, καθώς το «The House That Jack Built» προορίζεται για να κάνει πρεμιέρα εκεί το 2018 και ήδη έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις!

Περασμένα ξεχασμένα;

Update 19/4/18: Η απάντηση είναι ναι, διότι το φιλμ επιλέχθηκε μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ πριν λίγα λεπτά ανέβηκε και το πρώτο teaser, με τον Ματ Ντίλον σκέτη... παράνοια: 

Update 14/5/18: Εντάξει. Πατήστε play. Είναι απλά ανατριχιαστικό:

Update 17/5/18: Άλλα τρία clips από την ταινία. Αντέχετε;

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2017, 06:13
Ενημέρωση: 17 Μαΐου 2018, 13:47
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos