Ο Κριστόφ Βολτς στο "Tarzan"

Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2013, 10:12

O τίτλος είναι κάπως παραπλανητικός βέβαια, καθώς ο Κριστόφ Βολτς βρίσκεται μεν πολύ κοντά σε συμφωνία για να συμπρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο "Tarzan", αλλά όχι φυσικά για τον βασικό ομώνυμο ρόλο, διότι τότε η ταινία θα ήταν παρωδία και θα την σκηνοθετούσαν οι αδερφοί Φαρέλι...

O δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Αυστριακός ηθοποιός, θα υποδυθεί τον αντίπαλο του Ταρζάν, τον κακό της ταινίας, έναν παρανοϊκό στρατιωτικό. Τον "βασιλιά της ζούγκλας" αντιθέτως, θα υποδυθεί ο Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ από το τηλεοπτικό "True Blood" (και το "Melancholia" του Τρίερ), μια επιλογή-σιγουράκι, ιδιαίτερα εμφανισιακά.

Θα πρόκειται για μέγα μπλοκμπάστερ, στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθήσει ο (υπέυθυνος για τα 4 τελευταία Harry Potter), Ντέιβιντ Γέιτς, ενώ αναζητείται ακόμη η Τζέιν, με σοβαρές υποψήφιες την Έμμα Στόουν ("Τhe Amazing Spiderman", "Crazy Stupid Love", "Easy A") και την Μαργκότ Ρόμπι (από το τηλεοπτικό "Neighbours", ενώ θα την δούμε και στο "Wolf of Wall Street" του Μάρτιν Σκορσέζε). Ψηφίζουμε την πρώτη.

Πρώτη δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2013, 10:12
Ενημέρωση: 27 Σεπτεμβρίου 2013, 10:12

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos