Ο Κρίστιαν Μπέιλ θα ερμηνεύσει τον Ντικ Τσέινι;

Δημοσίευση: 7 Απριλίου 2017, 14:50
Συντάκτης:

Ο Κρίστιαν Μπέιλ θα συνεργαστεί ξανά με τον Άνταμ ΜακΚέι στο επόμενο φιλμ του Αμερικανού σκηνοθέτη μετά το «The big short», αυτή την φορά στη βιογραφική ταινία για τον Ντικ Τσέινι, πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Άνταμ ΜακΚέι αποφάσισε να παρουσιάσει μία από τις πιο πολωτικές φιγούρες της Ουάσινγκτον, ενώ πρότεινε στον Κρίστιαν Μπέιλ να υποδυθεί τον Τσέινι, ο Στιβ Καρέλ θα εμφανιστεί στο ρόλο του πρώην υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ και η Έιμι Άνταμς στο ρόλο της σύζυγου του Ντικ Τσέινι, Λιν Τσέινι.

Ο Άνταμ ΜακΚέι θα σκηνοθετήσει βάσει δικού του σεναρίου με παραγωγούς και στούντιο να επιθυμούν να αρχίσουν τα γυρίσματα εντός της άνοιξης. Παραγωγοί είναι οι Μπραντ Πιτ, Ντίντι Γκάρντνερ και Τζέρεμι Κλάινερ από την Plan B μαζί με τον ΜακΚέι και τους συνεργάτες του από την Gary Sanchez, Γουίλ Φέρελ και Κέβιν Μέσικ.

Ο Ρίτσαρντ Μπρους «Ντικ» Τσέινι ήταν ο 46ος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, το 2001 – 2009, όταν ήταν πρόεδρος ο Τζορτζ Μπους. Συμμετείχε στις κυβερνήσεις των Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ και Τζορτζ Μπους. Την περίοδο που διετέλεσε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ξεκίνησαν οι εκστρατείες στο Αφγανιστάν και το Ιράκ μετά την 11η Σεπτεμβρίου και τα προγράμματα «ενισχυμένων τεχνικών ανακρίσεων» εναντίον υπόπτων για τρομοκρατία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos