Ο Κρίστιαν Μπέιλ και οι Ινδιάνοι στον Αμερικανικό Εμφύλιο

Δημοσίευση: 23 Aug 2017, 15:58

Το Φεστιβάλ του Τορόντο αποτελεί κατά κάποιο τρόπο (και κυρίως λόγω ημερομηνιών διεξαγωγής, 7-17/9/17) το αντίπαλο δέος της αντίστοιχης διοργάνωσης στην Βενετία, όσον αφορά στην αμερικανική ήπειρο και δη τις μεγάλες πρεμιέρες.

Μία από αυτές αναμένεται και το «Hostiles» του Σκοτ Κούπερ (Crazy Heart , Out of  The Furnace), ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά με τον Κρίστιαν Μπέιλ, αυτή την φορά ως ένας θρύλος του στρατιωτικού μετώπου στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο το 1892, o οποίος απρόθυμα θα δεχτεί να συνοδεύσει ετοιμοθάνατο αρχηγό της φυλής ινδιάνων Cheyenne μαζί με την οικογένειά του σε ασφαλή τοποθεσία. Στο ταξίδι θα συναντήσουν μια χήρα της οποίας η οικογένεια δολοφονήθηκε πρόσφατα και μαζί θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον προορισμό τους αποφεύγοντας την εχθρική φυλή των Comanche.

Ένα κλασσικό γουέστερν λοιπόν, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Ρόσαμουντ Πάικ, Πίτερ Μάλαν, Μπεν Φόστερ, Στίβεν Γιανγκ, Ουέστ Στούντι, Τζέσι Πλέμονς.

Μεχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ελπίζουμε ωστόσο να δούμε μια πρωτοπορία στην υπόθεση, αναμένοντας το τρέιλερ.

Άντζελα Υζεϊράι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos