Ο Κουέντιν Ταραντίνο θα σκηνοθετήσει Star Trek (!!)

Δημοσίευση: 5 Δεκ. 2017, 04:51
Συντάκτης:

Απίστευτο νέο και αν τελικά μετουσιωθεί σε πραγματικότητα, μιλάμε για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κινηματογραφικά πρότζεκτ τουλάχιστον της δεκαετίας! 

Το Deadline μετέδωσε πρώτο πως ο Κουέντιν Ταραντίνο πούλησε στην Paramount μια ιδέα που είχε καιρό στο μυαλό του για την δημιουργία μιας νέας ταινίας Star Trek και μάλιστα το φημισμέο στούντιο παραγωγής προσέλαβε μια ομάδα σεναριογράφων ώστε μαζί με τον Τάρα να την αναπτύξουν και να της προσδώσουν μορφή σεναρίου!

Η Πρωταπριλιά αργεί χαρακτηριστικά, επομένως οφείλουμε να δώσουμε βάση στο σενάριο, το οποίο μάλιστα αποκτά διαστάσεις τρομερά ελκυστικού πρότζεκτ από τη στιγμή που ο Ταραντίνο έπεισε και τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς (ο οποίος μην ξεχνάμε ότι αναβίωσε κινηματογραφικά τον μύθο με τα Star Trek/2009 & Star Trek Into Darkness/2013) να αναλάβει την παραγωγή.

Και όπως κλείνει το άρθρο: "αν όλα πάνε κατ'ευχήν, ο Ταραντίνο θα σκηνοθετήσει την ταινία...". Πάμε λοιπόν για ρεκόρ "fuck" στην ιστορία του franchise!

Αυτό λοιπόν θέλουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να το δούμε, αν και θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2020, καθώς για το 2019 έχει προγραμματιστεί το επόμενο φιλμ του Ταραντίνo που θα εστιάζει στους φόνους του Τσαρλς Μάνσον.

Update 21/12/17: Τα καλά νέα συνεχίζονται και η ανυπομονησία μας μεγαλώνει συνεχώς: εκτός του ότι η ταινία ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα είναι R-Rated (ακατάλληλη για ανηλίκους λόγω ωμής βίας ή σεξουαλικού περιεχομένου), βρέθηκε και ο σεναριογράφος και αυτός ΔΕΝ θα είναι ο Κουέντιν Ταραντίνο, αλλά ο Μαρκ Σμιθ. O τύπος δηλαδή που έγραψε το οσκαρικό "The revenant" του Αλεχάντρο Ιναρίτου με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Για να είμαστε σωστοί αυτό είναι και το μοναδικό του παράσημο όμως, διότι προηγήθηκαν το ενδιαφέρον μεν Vacancy, αλλά και τα σχεδόν τραγικά Martyrs (το remake), The hole.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos