ΣΕΙΡΕΣ

O κόσμος θα (ξανα)γίνει ασφαλής: O Kίφερ Σάδερλαντ πρόεδρος των ΗΠΑ

Δημοσίευση: 16 Δεκ. 2015, 17:26

Kάνε άκρη Φρανκ Αντεργουντ! O Kίφερ Σάδερλαντ ή πιο σωστά Τζακ Μπάουερ της καρδιάς μας, επιστρέφει στην τηλεόραση στον πρώτο ρόλο μετά το φινάλε του "24". Η σειρά του ABC ονομάζεται "Designated Survivor" και το στόρι θέλει τον Κίφερ, ένα όχι και τόσο σημαντικό στέλεχος της κυβέρνησης, να ορίζεται ξαφνικά πρόεδρος μετά από μια δολοφονική επίθεση, στην οποία σκοτώνονται όλοι όσοι είχαν δικαίωμα στην προεδρία, σύμφωνα με το σύνταγμα των ΗΠΑ!

Το κανάλι περιγράφει τη σειρά ως ένα οικογενειακό δράμα εν μέσω ενός θρίλερ συνομωσίας, τοποθετώντας έναν συνηθισμένο άνθρωπο σε μια ασυνήθιστα δύσκολη δοκιμασία. Ο τίτλος Designated Survivor, αναφέρεται στην διαδικασία που τηρείται στις ΗΠΑ, όταν όλα τα μέλη της κυβέρνησης είναι συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. Τότε, ο νόμος ορίζει να ορίζεται ένας ως συνεχιστής της προεδρικής θέσης, αν όλοι οι παραπάνω σκοτωθούν. Δημιουργός είναι ο Ντέιβιντ Γκάγκενχαϊμ (σενάριο στο "Safe House" με Ντένζελ Ουάσιγκτον).
Την ίδια στιγμή και στη Fox ετοιμάζουν ένα projekt με το ίδιο θέμα και τίτλο σε παραγωγή Τζόνι Ντεπ. Βέβαια, μετά τις ανακοινώσεις τoυ ABC, λογικά θα αλλάξουν πράγματα.

Update 27/5/16: Το τρέιλερ δείχνει αυτό ακριβώς που φανταστήκαμε: μοιάζει με μια νέα σεζόν του "24", με τον Τζακ στον ρόλο του Προέδρου. Αυτό που έπρεπε να έχει γίνει καιρό τώρα, δηλαδή. Και σίγουρα πρότιμότερο από το νέο "24" στο οποίο δεν θα υπάρχει Τζακ Μπάουερ! 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos