Ο Γκάρι Όλντμαν έγινε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ

Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2016, 21:47
Συντάκτης:

Δεν είναι λίγα τα φιλμ της καριέρας του που ο Γκάρι Όλντμαν έχει σχεδόν μεταμορφωθεί, επιχειρώντας μακροβούτι στον ψυχισμό του ήρωα που υποδύεται, σε βαθμό να μην τον αναγνωρίζεις.
Από το Sid & Nancy στον Dracula του Κόπολα, από το Romeo is bleeding στο Fifth element και από τα Harry Potter στο Tinker Tailor Soldier Spy, θα πρέπει να αναμενουμε κάτι ανάλογο και στο "Darkest Hour".

Θα ενσαρκώσει τον Ουίνστον Τσόρτσιλ, στο φιλλμ που θα σκηνοθετήσει ο Τζο Ράιτ (Atonement, Anna Karenina, Pride and prejudice) σε σενάριο του Άντονι ΜακΚάρτεν, υποψήφιου για Όσκαρ για το The teory of everything.

To φιλμ θα επικεντρωθεί στην ανάληψη εξουσίας πρωθυπουργού από τον Ουίνστον Τσόρτσιλ στην Μεγάλη Βρετανία στα μέσα των 40s και την προσπάθειά του να σταμτήσει τους Ναζί και τον Χίτλερ. Μαζί του ο Τζον Χερτ, η Κριστίν Σκοτ Τόμας (που θα υποδυθεί την σύζυγό του), η Λίλι Τζέιμς (ως την γραμματέα του) και ο Μπεν Μέντελσον (Βασιλιάς Γεώργιος VI), ενώ η ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες (24/11/17) προμηνύει... οσκαρικό αλισβερίσι για την επόμενη χρονιά...

Update 4/11/16: Πρώτη φωτό δόθηκε στην δημοσιότητα και το σίγουρο Όσκαρ το βλέπουμε για το... μακιγιάζ. Ίδιος όμως! 

Update 13/7/17: Το τρέιλερ ανέβηκε πριν λίγα λεπτά και ο Γκάρι Όλντμαν είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ!

Update 28/9/17: Παρακολουθώντας και το δεύτερο τρέιλερ, αναρωτιόμαστε το προφανές; Είναι δυνατόν να αγνοηθεί από την πεντάδα των οσκαρικών υποψηφιοτήτων;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos