Ο Γιόακιν Φοίνιξ είναι ο Joker. Και με την βούλα.

Δημοσίευση: 8 Φεβ. 2018, 22:20
Συντάκτης:

Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς ("The Hangover") ετοιμάζει μια ταινία αποκλειστικά για τον Joker και η πρώτη του επιλογή είναι ο Γιόακιν Φοίνιξ. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του έγκυρου Variety, ο σπουδαίος ηθοποιός είπε το ναι!
Ο Φίλιπς, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο, είχε ήδη συναντηθεί με τον Φοίνιξ και απλά περίμεναν το πράσινο φως από την Warner Bros. για να γίνει η ταινία.

Οι φήμες θέλουν την ταινία να αποτελεί μια άλλη σειρά για την DC Comics, με εναλλακτικές ιστορίες των χαρακτήρων. Ο Jared Leto που έπαιξε τον Joker στο "Suicide Squad" πιθανότατα θα τον επαναλάβει και στη συνέχεια. Το σενάριο τοποθετείται στα 80s με το στόρι να εξιστορεί πως δημιουργήθηκε ο Joker και θα θυμίζει ένα σκοτεινό crime drama και όχι μια ταινία βασισμένη στο κόμικ. Θυμηθείτε εδώ τις αρχικές φήμες που ήθελαν τον Μάρτιν Σκορσέζε στην παραγωγή και κάποιες αρχικές συζητήσεις με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τον ρόλο, περιπτώσεις που δεν προχώρησαν.
Αναμένουμε με αγωνία!

Εδώ περισσότερα για το πως θα προσεγγίσει τον ρόλο, ο πρωταγωνιστής.

Update 15/6/18: Είναι επίσημο. Όπως ανακοινώθηκε, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Το μπάτζετ καθορίστηκε αρχικά στα 55 εκατ. δολλάρια, λίγα αν σκεφτεί κανείς ότι το "Dark Knight" κόστισε 185 για να δημιουργηθεί. Αυτό δεν σημαίνει και πολλά βέβαια. Ανυπομονούμε.

Update 27/8/18: Πλάι στον Γιόακιν Φοίνιξ, αλλά και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στο καστ προστέθηκε και ο Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος θα υποδυθεί τον πατέρα του Batman, Τόμας Ουέιν και μάλιστα όπως έγινε γνωστό, βάσει σεναρίου θα προσεγγιστεί σαν ένας μεγιστάνας τύπου Ντόναλντ Τραμπ προτού αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ. Γενικά, το project αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2019.

Update 16/9/18: Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτό (δείτε στην gallery).

Πρώτη δημοσίευση: 8 Φεβ. 2018, 22:20
Ενημέρωση: 2 Απριλίου 2019, 19:32
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos