Ο δημιουργός του "The witch" σκηνοθετεί Πάτινσον & Νταφόε

Δημοσίευση: 18 Φεβ. 2018, 21:31
Συντάκτης:

Ο Robert Pattinson έκλεισε να παίξει δίπλα στον Willem Dafoe στην νέα ταινία του Robert Eggers, ο οποίος εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, το «The Witch», μία ιδιόμορφη ταινία τρόμου εποχής (που δεν προβλήθηκε στα ελληνικά σινεμά, παρά μόνο στο φεστιβάλ τρόμου Horrorant, η κριτική μας εδώ) και εγκωμιάστηκε για το πόσο τρομακτική είναι. Η νέα ταινία του «The Lighthouse» είναι μία ταινία τρόμου φαντασίας «τοποθετημένη σε έναν κόσμο παλιών θαλάσσιων μύθων. Η A24 έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας, όπως και με το «The Witch».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξανασυνεργαστούμε με τον Robert Eggers, έναν πραγματικό οραματιστή, έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες της νέας γενιάς», δήλωσαν από την Α24. «Το νέο σενάριο δημιουργεί έναν μοναδικό και φιλόδοξο κόσμο και σε κάνει να αισθάνεσαι φοβισμένος, αναστατωμένος, θαυμάσια και όμορφα την ίδια στιγμή. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με τον Robert και την ομάδα του και να ζωντανέψουμε αυτήν την ιστορία».

Ο Robert Pattinson έχει αφήσει πλέον πίσω του το παρελθόν του Twillight saga παίζοντας πλέον σε ταινίες σκηνοθετών όπως ο David Cronenberg, η Claire Denis για την νέα της ταινίαή οι αδελφοί Safdie στο Good Time και τα αδέρφια Zellner στο «Damsel», που είδαμε στο Βερολίνο. Εκεί όπου ο Willem Dafoe θα βραβευτεί με τιμητική Χρυσή Άρκτο για το σύνολο της καριέρας του...

Update 17/5/18: Και μια σημαντική λεπτομέρεια που αποκάλυψε η μοντέρ της ταινίας, Λουίζ Φορντ (The witch, Don't breathe, Wildlife): "Θα γυριστεί κατευθείαν σε 35mm ασπρόμαυρο φιλμ. Και όχι αρχικά έγχρωμο και στη συνέχεια θα περάσει από επεξεργασία, όπως συνηθίζεται. Σκοπός μας, να δημιουργήσουμε μια ακόμη πιο εφιαλτική ατμόσφαιρα...". 

Update 23/4/19: Η πρεμιέρα της θα γίνει στις φετινές Κάννες(14-25 Μαϊου) και είναι σίγουρα κάτι που περιμένουμε...

Πρώτη δημοσίευση: 18 Φεβ. 2018, 21:31
Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2019, 18:59
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos