/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

O Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών στην τηλεόρασηΗ Αmazon επιλέγει να προσωρήσει μια έξυπνη όσον αφορά στην συλλογιστική της, κίνηση: να εκμεταλλευτεί (κατά κάποιο τρόπο) το κενό που θα αφήσει το «Game Of Thrones» μετά την ολοκλήρωση της 8ης και τελευταίας σεζόν του.

Να μεταφέρει το έπος του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών», αυτή την φορά στην μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το Variety, η Amazon βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Warner, αλλά και με το Ιδρυμα Τόλκιν ώστε να δημιουργήσουν μια σειρά βασισμένη στον κόσμο του Τόλκιν για την streaming πλατφόρμα της Amazon.

Προφανώς δεν έχει οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία προς το παρόν και δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα αν θα ενσωματώσουν στην σεναριακή δομή και άλλα βιβλία του Τόλκιν...

Update 14/11/17: Η επιβεβαίωση ήρθε και οριστικά, καθώς όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η Amazon αγόρασε τα δικαιώματα του franchise και σχεδιάζει να αναπτύξει μια σειρά για το Amazon Prime Original βασισμένη στο κόσμο του Τόλκιν, η οποία θα αφηγείται τα γεγονότα που συνέβησαν στη Μέση Γη  τη χρονική περίοδο πριν τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, καθώς και ιστορίες που μέχρι στιγμής δεν είχαν αναπτυχθεί στον Άρχοντα. Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη μόνο  μέσω του Amazon Prime.

Δημοσίευση: 5 Nov 2017, 15:57
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

george clooney echo
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα επιχειρήσει να σκηνοθετήσει ξανά και...
3 ώρες
Το πιστόλι - λέιζερ του Han Solo (Χαν Σόλο)...
4 ώρες
Υπόθεση: O Barry, ένας μοναχικός και μάλλον καταθλιπτικός πρώην...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
38784
Spentzos
7669
Odeon
4119
Odeon
3396