/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Ντοκιμαντέρ για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο από τον Πίτερ ΤζάκσονΟ Πίτερ Τζάκσον δεν έχει σκηνοθετήσει ταινία από το 2014 και το "The Hobbit: The Battle of the Five Armies", το τέλος της Hobbit τριλογίας. Αυτό δεν θα συμβεί, όπως όλα δείχνουν, ούτε και φέτος αλλά ανακοίνωσε πως στρέφει την προσοχή του στην δημιουργία ντοκιμαντέρ για τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ή αλλιώς "The Great War" όπως αποκαλείται. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από το τέλος του πολέμου και ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης θα παρουσιάσει το έργο στο φεστιβάλ BFI London Film Festival το προσεχές φθινόπωρο.

Παίρνοντας υλικό από το Αυτοκρατορικό Μουσείο Πολέμου και του BBC, το άτιτλο ακόμα project θα παρουσιάζει video τα οποία θα χρωματιστούν με νέα τεχνολογία και θα ασχοληθεί -και- με ιστορίες ανθρώπων που έζησαν μέσα στον πόλεμο. «Θέλω τα πρόσωπα να είναι αυτά που θα μείνουν στη μνήμη του καθενός» δηλώνει ο 58χρονος δημιουργός.

Θα υπάρξει και 3D εκδοχή ενώ θα υπάγεται στο πλαίσιο "14-18 NOW" του υπουργείου Πολιτισμού της Αγγλίας ενώ θα διανεμηθεί και στα σχολεία.

 

Δημοσίευση: 22 Ιαν. 2018, 21:09

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

expanse season 3
Με την τρίτη σεζόν του The Expanse να ολοκληρώθηκε...
9 hours
Σύνοψη: Το 1938 Γερμανοί επιστήμονες διασπούν το άτομο, και...
11 hours
'Zombieland' Sequel
Το γαμάτο «Zombieland» επιστρέφει με sequel, δέκα χρόνια μετά....
12 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο