Ντοκιμαντέρ για την «Log Lady» του Twin Peaks

Δημοσίευση: 18 Μαΐου 2018, 20:43
Συντάκτης:

Η γυναίκα πίσω από έναν από τους πιο εμβληματικούς και μυστηριώδεις χαρακτήρες στην ιστορία της τηλεόρασης θα αποκτήσει το δικό της ντοκιμαντέρ.

Η Κάθριν Κούλσον, γνωστή στο κοινό ως «Log Lady» των «Twin Peaks», «Twin Peaks: Fire Walk With Me» και «Twin Peaks: The Return» θα είναι το αντικείμενο του επερχόμενου ντοκιμαντέρ «I Know Catherine, The Log Lady» του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Γκριν, που πιθανόν να θυμάστε από τον ρόλο του Magician στο «Mullholland Drive» του Ντέιβιντ Λιντς.

O Γκριν έχει ήδη ξεκινήσει μια επίσημη καμπάνια στο Kickstarter για να συγκεντρώσει χρήματα για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ και έχει μάλιστα λάβει και τις ευλογίες του ίδιου του Λιντς, που είχε σκηνοθετήσει την Κούλσον και στο «Eraserhead», το αξέχαστο ντεμπούτο φιλμ του.

«Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τόσο πολλά για την Κούλσον και να την εκτιμήσουν ως άνθρωπο. Ήταν από τους ανθρώπους που τους αξίζει η εκτίμηση» ήταν μάλιστα η δήλωση του Λιντς, ο οποίος και θα συμμετέχει στις συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των γυρισμάτων.

Η «Log Lady», που απεβίωσε από καρκίνο μόλις τέσσερις μέρες αφού γύρισε την τελευταία σκηνή παρέα με το κούτσουρό της για το «Twin Peaks: The Return», είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή και υπήρξε μάλιστα μία από τις πρώτες γυναίκες-μέλη του International Cinematographer’s Guild.

Ο Γκριν και ο Λιντς έχουν ξανασυνεργαστεί σε παρόμοιο εγχείρημα με θέμα τη ζωή ενός άλλου συνεργάτη του Λιντς. Είχαν αναμιχθεί και οι δύο στο ντοκιμαντέρ του 2002 με τίτλο «David Lynch Presents: I Don’t Know Jack», που είχε ως αντικείμενο τον ηθοποιό Τζακ Νανς. Ο Τζακ Νανς ήταν φυσικά ο Χένρυ, ο πρωταγωνιστής του «Eraserhead», ο οποίος εμφανίστηκε αργότερα και σε άλλες δημιουργίες του μετρ του παράξενου.  

Η «Log Lady» μπορεί να μην πρόλαβε να δει τη ζωή της να γίνεται ντοκιμαντέρ, αλλά η ιστορία της είναι σίγουρα σε καλά χέρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos