Ντένζελ Ουάσινγκτον, εσύ;

Δημοσίευση: 25 Μαΐου 2017, 12:29
Συντάκτης:

Το νέο λουκ του Ντένζελ Ουάσινγκτον για την επόμενη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, έχει προκαλέσει πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες.

Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός κυκλοφορεί με αρκετά παραπανίσια κιλά, επιμελώς ατημέλητος, με μακριά αφάνα μαλλιά και γυαλιά οράσως.

Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν και ξαναβλέπουν τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πρόκειται για τον Ουάσινγκτον.

Ο λόγος της απίστευτης μεταμόρφωσής του: Πρόκειται για τον ρόλο στη νέα ταινία του με τίτλο «Inner City», ένα δράμα στο οποίο υποδύεται έναν δικηγόρο, ο οποίος αναγκάζεται να πάρει ακραίες αποφάσεις, μπαίνοντας στον πειρασμό να προδώσει τα ιδανικά του. Σκηνοθετεί ο Νταν Γκιλρόι (σεναριογράφος των Bourne Legacy, The Fall, Real Steel, ο οποίος πραγματοποίησε πρόπερσι το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το «Nightcrawler») και συμπρωταγωνιστεί ο Κόλιν Φάρελ με την Κάρμεν Ετζόγκο.Τα γυρίσματα γίνονται αυτόν τον καιρό στην Καλιφόρνια. 

Update 10/9/17: Το φιλμ (που πλέον αποκαλείται "Roman J. Israel, Esq") προβλήθηκε στο Φεστιβάλ της Βενετίας, οι κριτικές για την ερμηνεία του 63χρονου σταρ ήταν θετικότατες και όπως όλα δείχνουν, μπορεί να τσαλάκωσε την εικόνα του για τα καλά, αλλά το οσκαρικό buzz ήδη ξεκίνησε... Αναμένουμε το τρέιλερ.

Update 5/10/17: Το τρέιλερ είναι online και δείχνει αν μη τι άλλο ιδιαίτερα ενδιαφέρον και φυσικά επικεντρωμένο στον Ντενζέλ. Οσκαρική υποψηφιότητα κανείς;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos