Νίκολας Κέιτζ: "Εγκαταλείπω την υποκριτική σε 3-4 χρόνια"

Δημοσίευση: 22 Απριλίου 2018, 14:46
Συντάκτης:

O Nίκολας Κέιτζ δείχνει να το σκέφτεται σοβαρά για να αποσυρθεί από την υποκριτική.

Ο 54χρονος σταρ δίνει στον εαυτό του το περιθώριο για 3-4 χρόνια ακόμη να συμμετάσχει σε ταινίες μπροστά από την κάμερα πριν περάσει πίσω από αυτή σε ρόλους σκηνοθέτη και παραγωγού:

Μιλώντας στο Blast, ξεκαθάρισε πως «Μου αρέσει τρομερά να υποδύομαι ρόλους και να πειραματίζομαι, να έρχομαι συνεχώς σε τριβή με την υποκριτική τέχνη, να τσεκάρω τα όριά μου, να παίζω στα κόκκινα. Νομίζω όμως ότι δεν θα οτ κάνω για περισσότερα από 3-4 χρόνια. Έπειτα, έχω σκοπό να επικεντρωθώ περισσότερο στην σκηνοθεσία και την παραγωγή μιας ταινίας. Ήδη, η εταιρεία μου, Saturn Films, αναμιγνύεται στα περισσότερα από τα φιλμ στα οποία συμμετέχω....».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ για το «Leaving Las Vegas» Κέιτζ έχει σκηνοθετήσει μέχρι στιγμής το συμπαθές «Sonny»/2002 με τον Τζέιμς Φράνκο, τον Χάρι Ντιν Στόντον και την Μπρέντα Μπλέθιν, ενώ φέτος θα τον δούμε στο cult φήμης «Mandy» που προκάλεσε ενθουσιασμό στο φετινό Sundance, ενώ γυρίζει αυτόν τον καιρό άλλα 7 (!) φιλμάκια αγνώστου ποιότητας.

Φέτος τον απολαύσαμε στο «Mom and Dad», ενώ παρά τις πολλές μετριότητες στις οποίες μετέχει την τελευταία 20ετία, πάντα θα υπάρχει μια εξαίρεση, μια στο τόσο, τύπου Adaptation, Ghost Rider, Kick-Ass, Bad Lieutenant, Drive Angry, Joe, Army Of One, για να μας φτιάχνει! Kαι πάντα, με γαμάτο μαλλί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos