ΣΕΙΡΕΣ

Netflix: Οι θεατές θα επιλέγουν την έκβαση της ταινίας

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2017, 23:02
Συντάκτης:

Το συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι Netflix πειραματίζεται με τη διαδραστική τεχνολογία αφήγησης που επιτρέπει στους συνδρομητές να επιλέγουν πώς θα εξελιχθεί η πλοκή σε επιλεγμένες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας «διάλεξε το δικό σου τέλος» στα προγράμματα της μεγαλύτερης πλατφόρμας online παροχής και παραγωγής ψυχαγωγικού περιεχομένου θα δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να επιλέγουν την έκβαση της ιστορίας που παρακολουθούν.

Το Νetflix ήδη άρχισε να αξιοποιεί τη διαδραστική τεχνολογία σε παιδικές σειρές. Στη σειρά κινουμένων σχεδίων «Kong: King of the Apes», οι θεατές δεν αποφασίζουν για την έκβαση της ιστορίας, αλλά έχουν τη δυνατότητα να συλλέγουν power ups, σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου και να ξεκλειδώνουν επιπλέον υλικό στο τέλος.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν η Netflix σχεδιάζει να δημιουργήσει νέες σειρές για να δοκιμάσει τη διαδραστική τεχνολογία ή αν θα τη χρησιμοποιήσει για να εμπλουτίσει τις υπάρχουσες εκπομπές της.

Υπάρχει και ανταγωνισμός: ο Στίβεν Σόντερμπεργκ, στο φιλμ «Mosaic» της HBO με πρωταγωνίστρια την Σάρον Στόουν, φέρεται να παρουσιάζει διαφορετικές αφηγήσεις και να επιδιώκει τη συμμετοχή του κοινού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos