Νέος Σπάικ Λι... "Get Out!"

Δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2017, 19:42
Συντάκτης:

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του Get Out, κι ενώ περιμένουμε το επόμενο σκηνοθετικό του εγχείρημα, ο Jordan Peele είναι πολυάσχολος, αλλά από τη σκοπιά του παραγωγού. Μετά το Lovecraft Country, την επερχόμενη σειρά του HBO που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο τρόμου του Matt Ruff, την οποία υπογράφουν η Misha Green (δημιουργός του mini-series Underground) και ένας κύριος JJ Abrams, o Peele ετοιμάζεται να αναλάβει χρέη παραγωγού για το Black Klansman, με σκηνοθέτη τον ένα και μοναδικό Spike Lee (Summer of Sam, Do the Right Thing).

Το Black Klansman βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Ron Stallworth, όπου περιγράφει την καριέρα του ως αστυνομικός στην πόλη Colorado Springs, στο Colorado των ΗΠΑ.  

Το 1978, ο Stallworth απάντησε σε μια αγγελία της Ku Klux Klan για στρατολόγηση μελών, γράφτηκε στην οργάνωση και κατάφερε να ανέβει στην ιεραρχία της, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι Αφροαμερικανός! Στα πλαίσια της έρευνάς του, κατάφερε να συλλέξει πολλές πληροφορίες για τη δράση της οργάνωσης μέσω τηλεφώνου, ενώ όταν έπρεπε να συναντηθεί με άλλα μέλη, έστελνε στη θέση του έναν λευκό συνάδελφό του, για προφανείς λόγους. Το αποτέλεσμα ήταν ότι κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να σαμποτάρει πολυάριθμα εγκλήματα μίσους, για τα οποία φημίζεται η σαλεμένη Ku Klux Klan.

Ο Spike Lee, πέρα από τη σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και τη σεναριακή μεταφορά του βιβλίου, ενώ ακούγεται ότι ο John David Washington (Ballers), γιος του Denzel Washington, είναι σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και κάπως έτσι, ο ενθουσιασμός γύρω από αυτό το project είναι απόλυτα δικαιολογημένος! 

Πρώτη δημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2017, 19:42
Ενημέρωση: 12 Σεπτεμβρίου 2017, 19:42
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos