Νεκρός στα 61 του ο Μπιλ Πάξτον

Δημοσίευση: 26 Φεβ. 2017, 19:18
Συντάκτης:

Ο Μπιλ Πάξτον, ένας από τους πλέον συμπαθείς και αξιόλογους Αμερικανούς ηθοποιούς των τελευταίων δεκατιών, έφυγε από τη ζωή χθες Σάββατο μόλις στα 61 του χρόνια λόγω επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, όπως έκανε γνωστό εκπρόσωπος της οικογένειας.
Ο Πάξτον είχε πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες όπως τα "Twister" και "Τιτανικός" και άφησε πίσω σύζυγο και δύο παιδιά.
Το 1984 ο Τζέιμς Κάμερον τον επιλέγει σε ένα μικρό ρόλο στο "The Terminator" και από τότε γίνεται ένας από τους αγαπημένους του ηθοποιούς. "Aliens", "True Lies", "Titanic", αφηγητής στο "Ghosts of the Abyss".
Παίζει στο κλασικό "Commando", στο υποτιμημένο "Tombstone" του 1993 και στη μεγάλη επιτυχία "Apollo 13" το 1994. Στο "A Simple Plan" είναι εξαιρετικός.  Αλλες συμμετοχές τους είναι στα "Mighty Joe Young", το "Vertical Limit" και μικρότεροι ρόλοι στα πρόσφατα "Edge of Tomorrow" και " Nightcrawler" και στο πολύ καλό περσινό "Mean Dreams".
Επαιξε στην πετυχημένη σειρά του HBO, "Big Love" (2006–2011), φέτος στο "Training Day" ενώ ήταν υποψήφιος για Emmy για το "Hatfields & McCoys". Φέτος θα βγει στις αίθουσες η τελευταία του ταινία "The Circle" με συμπρωταγωνιστές την Emma Watson και τον Tom Hanks.

O μόνος που τα έβαλε με... Alien, Predator και Terminator!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos