Νεκρός ο συνθέτης Γιόχαν Γιόχανσον

Δημοσίευση: 11 Φεβ. 2018, 00:01
Συντάκτης:

Νεκρός σε ηλικία 49 ετών βρέθηκε ο Ισλανδός μουσικός και συνθέτης Γιόχαν Γιόχανσον στο Βερολίνο κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο Γιοχάνσον είχε υπογράψει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα soundtrack των τελευταίων χρόνων: το «The theory of everything» (για το οποίο είχε προταθεί για Όσκαρ και κερδίσει Χρυσή Σφαίρα), το «Sicario» (για το οποίο είχε επίσης προταθεί για Όσκαρ), το «Arrival», το "Prisoners" και φυσικά το «Mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι.

Θα απολαύσουμε προσεχώς τις συνθέσεις του για το «Mary Magdalene» του Γκαρθ Ντέιβις, ενώ είχε αρχκά υπογράψει το soundtrack για το «Blade Runner 2049» που όμως, με τη συναίνεση του ίδιου του Γιοχάνσον, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από τον Ντενίς Βιλνέβ, καθώς αποφάσισε ότι «ήθελε κάτι πιο κοντινό στην μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου».

«Με απέραντη θλίψη επιβεβαιώνουμε το θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, Γιόχαν. Χάσαμε έναν από τους πιο ταλαντούχους και ευφυέστερους ανθρώπους που είχαμε την τιμή να γνωρίζουμε και να δουλεύουμε μαζί. Ας είναι η μουσική του έμπνευση για εμάς», έγραψαν οι διαχειριστές της σελίδας του στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos