Νέες κατηγορίες για τον Κέβιν Σπέισι: "Αρπακτικό"

Δημοσίευση: 3 Νοε. 2017, 13:14
Συντάκτης:

Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κέβιν Σπέισι προκύπτουν και μάλιστα αρκετές και συνεχόμενες.

Αυτή την φορά, το CNN κάνει λόγο για «τοξικό» εργασιακό περιβάλλον στο «House Of Cards», με τον διάσημο ηθοποιό να παρενοχλεί σεξουαλικά σχεδόν σε μόνιμη βάση άνδρες, όπως κατήγγειλαν (με την προϋπόθεση της ανωνυμίας για να μην δεχθούν επιπτώσεις) οκτώ άνθρωποι που εργάζονται στο σίριαλ ή εργάστηκαν σε αυτό στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων και ο πρώην βοηθός παραγωγής που το είχε αναφέρει στους προϊσταμένους του, οι οποίοι του απάντησαν ότι αυτό που μπορούν να κάνουν είναι απλά να εξασφαλίσουν ότι δεν μείνει ξανά μόνος του με τον σταρ της σειράς...

Όλοι περιέγραψαν τον Σπείσι ως «αρπακτικό», τονίζοντας ότι στόχευε σε νεαρούς άντρες της παραγωγής με άσεμνες χειρονομίες και εκφράσεις.

Η MRC, η εταιρεία παραγωγής πίσω από το "House of Cards", δήλωσε στο CNN  ότι έχει θέσει σε λειτουργία μια ανώνυμη τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών όπου σύμβουλοι και νομικοί δέχονται τις κλήσεις από όποιον από το προσωπικό θέλει να μιλήσει. «Είμαστε συγκλονισμένοι με τους νέους ισχυρισμούς σχετικά με την αλληλεπίδραση του Κέβιν Σπείσι με μέλη της ομάδας του House of Cards», ανέφερε η δήλωση της MRC.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες την αρχή είχε κάνει ο ηθοποιός Άντονι Ραπ που δήλωσε ότι όταν ήταν μόλις 14 ετών, ο Σπέισι τον παρενόχλησε σεξουαλικά.  Ακολούθησαν ο Μεξικανός ηθοποιός Ρομπέρτο Καβάζος που κατήγγειλε πως όλοι ήξεραν ότι ο Σπέισι «έβαζε χέρι σε όσους ήταν κάτω των 30 ετών» και ο σκηνοθέτης Τόνι Μοντάνα που επίσης αναφέρθηκε σε σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα σε δημόσιο χώρο.

Η σοβαρότερη καταγγελία εναντίον του Κέβιν Σπέισι όμως μέχρι στιγμής, έρχεται από έναν άντρα που μίλησε στο Vulture υπό καθεστώς ανωνυμίας. Όπως λέει, το 1983, όταν ο ίδιος ήταν 14 ετών και ο Σπέισι 24, είχαν σεξουαλική σχέση, στο πλαίσιο της οποίας ο ηθοποιός είχε παραδεχθεί πως του αρέσουν τα «νεαρά αγόρια. Μάλιστα, καταγγέλλει πως αφού η σχέση τους είχε τελειώσει, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν περίπου έναν χρόνο αργότερα και τότε ο Κέβιν Σπέισι τον βίασε.

Σπουδαίος ηθοποιός, αλλά χοντρός ξεφτίλας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos