Νέα σεζόν "24" χωρίς Jack Bauer; Σοβαρά τώρα;

Δημοσίευση: 18 Ιαν. 2015, 16:28
Συντάκτης:

Και όμως. Στην Fox το συζητούν σοβαρά. Να στήσουν άλλη μια σεζόν για το "24" μέσα στο 2016, χωρίς τον Jack Bauer, ή έστω σε περιορισμένο ρόλο! Όπως δήλωσαν στο Variety, οι επικεφαλείς του προγράμματος, Γκάρι Νιούμαν και Ντάνα Ουάλντεν, "Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην δημιουργική ομάδα των σεναριογράφων μας και στους σπουδαίους δευτεραγωνιστικούς ρόλους και πιστεύουμε ότι μπορεί να προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Φυσικά ο χαρακτήρας του Τζακ Μπάουερ θα παραμείνει ο κεντρικός, σε βάθος χρόνου στην σειρά".

Η αλήθεια είναι ότι ο Κίφερ Σάδερλαντ δεν είχε δείξει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την προοπτική να συνεχιστεί η σειρά, καθώς είχε θεωρήσει ότι έχει κάνει τον κύκλο της και το δίδυμο των εργοδοτών του ήταν πολύ προσεκτικοί στην διατύπωσή τους: "Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε να συνεχίσουμε την σειρά χωρίς τον Κίφερ. Απλά να κάνουμε ένα πείραμα, όπου είτε δεν θα εμφανιστεί καθόλου, είτε σε έναν guest ρόλο. Έχουμε μιλήσει μαζί του και στηρίζει το εγχείρημάμας, αν τελικά αποφασιστεί". 

Οι υπεύθυνοι του Fox ανακοίνωσαν επίσης τις προθέσεις τους για νέες σεζόν σε X-Files & Prison Break.

Update 3/10/15: Τελικά δείχνει οριστικό. Ο Κίφερ Σάδερλαντ το ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο BBC ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει, είτε σε νέο κύκλο του "24", είτε σε spinoff σειρά, φήμη που κυκλοφορεί εδώ και μερικούς μήνες. "Το 24 είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου δόθηκαν στην καριέρα μου σαν ηθοποιός και το γεγονός ότι συνάντησε τόσο μεγάλη απήχηση, με κάνει περήφανο. Ήρθε όμως η ώρα η σειρά να συνεχιστεί χωρίς εμένα και εγώ να προχωρήσω σε νέες επιλογές. Φυσικά και δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάτι ανάλογο, αλλά θα συνεχίσω να αναζητώ και να δοκιμάζω νέες φιλμικές εμπειρίες...". Nα σημειώσω ότι φέτος θα δούμε τον 49χρονο ηθοποιό στο γουέστερν "The forsaken" του Τζον Κασάρ (δημιουργού των "24" & "Τerra Nova"), μαζί με τον πατέρα του Ντόναλντ Σάδερλαντ, την Ντέμι Μουρ, τον Μπράιαν Κοξ και την Μάικλ Ουίνκοτ. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos