ΣΕΙΡΕΣ

Νέα σειρά του Τζέι Τζέι Έιμπραμς για το HBO!

Δημοσίευση: 6 Φεβ. 2018, 13:03
Συντάκτης:

Το όνομα Τζέι Τζέι Έιμπραμς αποτελεί εδώ και χρόνια εγγύηση στο τηλεοπτικό sci-fi. Από το εμβληματικό «LOST» μέχρι το Westworld (η επιστροφή του οποίου είναι προγραμματισμένη για τις 22 Απριλίου,) ο πολυάσχολος δημιουργός δεν έχει σταματήσει να εμπλέκεται σε διάφορες τηλεοπτικής σειρές («11.22.63», «Person of Interest»), οι οποίες προκαλούν το ενδιαφέρον των απανταχού geeks και όχι μόνο, εφόσον φέρουν τη σφραγίδα του.

Συγκεκριμένα, η πρώτη σεζόν του «Westworld» ήταν τόσο επιτυχημένη που το HBO θέλει κι άλλο Τζέι Τζέι και κέρδισε την Apple σε έναν «πόλεμο» προσφορών για την απόκτηση του νέου του project. Το «Demimonde» είναι η πρώτη sci-fi σειρά που υπογράφει σεναριακά ο ίδιος ο Έιμπραμς, 10 χρόνια μετά το ντεμπούτο του αξέχαστου «Fringe»

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το «Demimonde» είναι ένα «intimate sci-fi fantasy drama» που έχει στον πυρήνα του μια οικογένεια που παθαίνει ένα τροχαίο ατύχημα. Η μητέρα, η οποία είναι επιστήμονας, πέφτει σε κώμα, ενώ η κόρη γυρίζει στο σπίτι τους και αρχίζει να σκαλίζει διάφορα πειράματα που πραγματοποιούσε η μητέρα της στο υπόγειο. Με κάποιο μυστηριώδη τρόπο, καταφέρνει να περάσει σε έναν άλλο κόσμο, όπου πρέπει να παλέψει ενάντια σε μια τερατώδη οντότητα που ελέγχει τον κόσμο αυτό. Σύντομα, την ακολουθεί εκεί και ο πατέρας της.

Το πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς από τα παραπάνω είναι ότι πρόκειται για μια αλληγορία για τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζουμε τη θλίψη και την αβεβαιότητα, όταν η κατάσταση της υγείας ενός ανθρώπου που αγαπάμε είναι σοβαρή. Όμως, με βάση όσα έχει κάνει ο Έιμπραμς μέχρι σήμερα, μπορούμε να περιμένουμε και κάτι παραπάνω, όπως το να συνδέεται η πορεία της υγείας της μητέρας από τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο παράλληλο σύμπαν που εξερευνούν η κόρη και ο άντρας της.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των επεισοδίων που έχει παραγγείλει το HBO, αλλά ο Έιμπραμς φέρεται να είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με το αμερικάνικο καλωδιακό δίκτυο στα πλαίσια του «Westworld», την οποία ήθελε και να επαναλάβει, παρότι η Apple ήταν πρόθυμη να ξοδέψει υπέρογκα ποσά για τη νέα του σειρά. Θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός του «Demimonde», μαζί με τον Μπεν Στίβενσον, που είναι Διευθυντής Τηλεοπτικών Παραγωγών στην εταιρεία Bad Robot Productions του Έιμπραμς.

Θέλετε κι άλλο Έιμπραμς; Κάντε λίγο υπομονή, καθώς έρχεται μέσα στο 218 το «Castle Rock», η νέα του σειρά στο Hulu, που βασίζεται σε ιστορίες του Στίβεν Κινγκ, ενώ βρίσκεται στο σκηνοθετικό τιμόνι ενός «μικρού» project που ονομάζεται «Star Wars: Επεισόδιο 9» και αναμένεται την επόμενη χρονιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos