Νέα μεταμόρφωση για τον Μάθιου ΜακΚόναχι

Δημοσίευση: 26 Μαΐου 2018, 19:45
Συντάκτης:

Μπορεί ο Μάθιου ΜαΚόναχι να προσπαθεί να παίζει πια σε εύκολα φιλμ, όπως συνήθιζε στα αρχικά στάδια της καριέρας του, η αλήθεια όμως είναι ότι μετά το εκπληκτικό σερί την διετία 2013-14 (με το Όσκαρ για το Dallas Buyers Club και τις συμμετοχές του στα The wolf of Wall Street, True Detective, Interstellar), οι επιλογές του δεν έχουν ευτυχήσει ακριβώς: The sea of trees, Free state of Jones, Gold, The dark tower. Όλα μικρότερες, ή μεγαλύτερες αποτυχίες.

Τουλάχιστον όμως δεν διστάζει να μεταμορφώνεται και θα το αποδείξει ξανά στο White Boy Rick και έχει να κάνει τον Richard Wershe Jr., ο οποίος εργάστηκε ως πληροφοριοδότης για το FBI στην δεκαετία του 1980 σε ηλικία 15 ετών, ωστόσο κατέληξε στην φυλακή με ισόβια για διακίνηση ναρκωτικών. Ο ΜακΚόναχι υποδύεται τον επίσης διακινητή ναρκωτικών, πατέρα του.

H ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Yann Demange (που μας είχε δώσει το πολύ καλό «71»), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Jennifer Jason Leigh, Bruce Dern, Bel Powley, Piper Laurie, Eddie Marshan, Rory Cochrane.

Στις αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Update 5/6/18: Το πρώτο τρέιλερ είναι online, είναι δυνατό, με έντονες σκηνές, τίγκα στην 80ίλα και με σάουντρακ την εκτέλεση των Bronski Beat στο I Feel Love της Donna Summer.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos