Νέα διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών διασημοτήτων

Δημοσίευση: 16 Μαρτίου 2017, 17:21
Συντάκτης:

Η Έμμα Ουάτσον και η Αμάντα Σίφριντ έχουν κινήσει νομικές διαδικασίες μετά την δημοσίευση στο διαδίκτυο προσωπικών φωτογραφιών που φέρεται να κλάπηκαν, σε ένα μικρότερης έκτασης fappening, σε σύγκριση με το αντίστοιχο του 2014 (με Τζένιφερ Λόρενς, Άμπερ Χερντ, Μπρι Λάρσον, Κέιτ Άπτον, Κάλει Κουόκο κλπ κλπ) .

Και ενώ της πρωταγωνίστριας του «Beauty and the beast» οι φωτό είναι σχετικά σεμνές και σοφτ, η 31χρονη Σίφριντ απεικονίζεται μέχρι και ερωτικές περιπτύξεις με τον παρτενέρ της.

Με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι κυκλοφορούν επίσης ολόγυμνες φωτό από τις Analeigh Tipton (Crazy Stupid Love, Lucy, All Nighter), Rhona Mitra (Last ship), Kristanna Loken (Terminator 3 Rise Of The Machines, Bloodrayne), Jillian Murray (Code Black), Iliza Shlesinger, Alyssa Arce.

Εκπρόσωπος της Watson δήλωσε στο BBC ότι οι φωτογραφίες της ηθοποιού δεν είναι γυμνές και ότι είναι από δοκιμές ρούχων με έναν στυλίστα πριν από μερικά χρόνια. Ο δικηγόρος της Seyfried έχει ήδη στείλει εξώδικο ζητώντας από την ιστοσελίδα Celeb Jihad να κατεβάσει τις επίμαχες φωτογραφίες, οι οποίες όμως έχουν ήδη μοιραστεί σε σειρά άλλων σελίδων, όπως το 4chan, αλλά και ελληνικές αντίστοιχες...

Η διαρροή των φωτογραφιών συνέβη ένα χρόνο ακριβώς μετά την απαγγελία κατηγοριών κατά του Ryan Collins, ενός εκ των χάκερ αντίστοιχης κλοπής και δημοσιοποίησης φωτογραφιών και βίντεο το 2014. Ο Collins καταδικάστηκε τελικά σε 18 μήνες φυλάκιση φέτος τον Ιανουάριο για τον ρόλο του στο σκάνδαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos