Tρέιλερ & clips για το "Lobster" του Λάνθιμου

Δημοσίευση: 15 Μαΐου 2015, 22:50
Συντάκτης:

Το Indiewire ανέβασε δύο νέα clip από το "Lobster" του Γιώργου Λάνθιμου.

Για την ακρίβεια επανέλαβε το χθεσινό που υπήρχε στο preview του Διαγωνιστικού Τμήματος σε πιο ολοκληρωμένη μορφή, όπου ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις δημιουργούν μια μοναδική γλώσσα για να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα στο δάσος. 

Eπίσης ένα ακόμη, με τον Κόλιν Φάρελ, τον Τζον Σι Ράιλι και τον Μπεν Ουίσο να αντιδικούν για την επιλογή του ζώου που θα μεταμορφωθούν σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να ζευγαρώσουν, με έντονη την απόχρωση της μαύρης κωμωδίας που χαρακτηρίζει -μεταξύ άλλων- το φιλμ του Λάνθιμου.


Περισσότερα για τον Κυνόδοντα μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ υπενθυμίζουμε την παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ στο Φεστιβάλ των Καννών νωρίτερα το πρωϊ, όπως επίσης μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη την συνέντευξη τύπου στην gallery. 

Την ίδια στιγμή που οι εκκλήσεις από τον κόσμο για ιμα πρόσκληση για την βραδινή πρεμιέρα δεν σταματούσαν όπως θα δείτε στην gallery...

 

Update 3/9/15: Το πρώτο τρέιλερ της κατάμαυρης σάτυρας του Γιώργου Λάνθιμου, ανέβασε online ο Guardian, εν'όψει της εξόδου της ταινίας σε Αγγλία και Ιρλανδία, τον Οκτώβριο. Αλλοπρόσαλλο, αντισυμβατικό, θυμίζει λίγο από Ρόι Άντερσον, μένει να δούμε αν το διαβρωτικό και αλληγορικό χιούμορ του θα λειτουργήσει καταλυτικά, όπως φανερώνει πως είναι ο σκοπός του. 

Update 14/10/15: Νέα κλιπάκια, για να ετοιμαζόμαστε...

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos