Μπεν Αφλεκ, πως θα τα προλάβεις όλα;

Δημοσίευση: 10 Ιουλίου 2015, 11:19

Η πρόσληψή του ως νέου Batman και τα απιατητικά γυρίσματα του "Batman v Superman: Dawn of Justice", έδειχναν πως θα πατούσε pause στην ανοδική πορεία του Μπεν Αφλεκ, ως σκηνοθέτη, κυρίως μετά το Οσκαρ καλύτερης ταινίας στο "Argo".
Είχε κατά νου να σκηνοθετήσει ακόμα μια μεταφορά βιβλίου του Dennis Lehane στη μεγάλη οθόνη μετά το ντεμπούτο του "Gone Baby Gone", αυτή τη φορά το "Live By Night", αλλά ο ρόλος του στον θρίαμβο του "Gone Girl" έφερε τον προγραμματισμό πίσω.
Τελικά, όπως ανακοινώθηκε, η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο με τις Ελ Φανινγκ, Ζόι Ζαλντάνα και Σιένα Μίλερ να πρωταγωνιστούν μαζί με τον Αφλεκ, στο ρόλο ενός τύπου που επαναστατει εναντίον του αστυνομικού πατέρα του, και τελικά γίνεται γκάνγκστερ, και καταλήγει σε μια ζωή με ναρκωτικά, αίμα, μοιραίες γυναίκες! Πιθανή έξοδος στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2016.
Την ίδια στιγμή, ο Αφλεκ μάλλον έπεισε τους υπεύθυνους της DC Comics, να σκηνοθετήσει αυτός την επόμενη ταινία του Batman. Ο σεναριογράφος Geoff Johns ήδη γράφει το σενάριο, που θα είναι η φυσική συνέχεια του χαρακτήρα της «νυχτερίδας» μετά το "Batman v Superman: Dawn of Justice", το οποίο θα δούμε στις 25/3/2016.
Η DC και το στούντιο Warner Bros σαφώς θέλουν να ακολουθήσουν την πετυχημένη συνταγή της Marvel με μια χρονολογική συνέχεια των ταινιών..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos