To "Moonlight" νικητής στα Gotham Awards 16

Δημοσίευση: 29 Νοε. 2016, 12:06

To «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα από τα indie darlings της χρονιάς και απέσπασε τις περισσότερες διακρίσεις στην απονομή των Gotham Awards.

Η ταινία του Μπάρι Τζένκινς κέρδισε το Βραβείο καλύτερης ταινίας καλύτερου σεναρίου, καλύτερου ensemble cast, όπως κι ένα βραβείο κοινού, αφήνοντας πίσω                                                                                            ταινίες όπως το «Manchester by the Sea», ή το «Paterson».

Στις ερμηνείες ο Κέισι Αφλεκ ήταν ο αναμενόμενος νικητής για το «Manchester by the Sea», ενώ η Ιζαμπέλ Ιπέρ μάλον πήρε αναπάντεχα το βραβρίο για το «Elle».

Ο Τρέι Εντουαρντ Σουλτς βραβεύτηκε ως πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης για το αμφιλεγόμενο και μάλλον αποτυχημένο «Krisha», και η Ανα Τέιλορ Τζόι ως πρωτοεμφανισζόμενη ηθοποιός για το «The Witch». To βραβειο καλύτερου ντοκιμαντέρ πήγε στο «O.J.: Made in Americα» του Εζρα Εντελμαν, ενώ στις τηλεοπτικές κατηγορίες κέρδισαν το «Crazy Ex-Girlfriend» και το διαδικτυακό «Her Story».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos