Μισό λεπτό, ο Τομ Χάρντι θέλει να παίξει James Bond;

Δημοσίευση: 17 Ιαν. 2017, 13:59
Συντάκτης:

Είναι άραγε ο Tom Hardy ώριμος πλέον για να παίξει τον νέο James Bond; Έτσι τουλάχιστον λένε τα στοιχήματα υπέρ του, αφού ο Βρετανός ηθοποιός είναι ο συνδυασμός μυαλού, μυών και γοητείας, βασικό τρίπτυχο για τον 007.

Βέβαια ο σεμνότυφος, 39χρονος σταρ δεν έχει κάνει βαρύγδουπο κάτι για να προκαλέσει αυτές τις φήμες, ούτε όμως και για να τις συνθλίψει, αφού σε πρόσφατή του συνέντευξη στο The Daily Beast, περιτριγυρίζει το θέμα, βασανίζοντας το κοινό, για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως ενδιαφέρεται να βρεθεί στον ρόλο του 007.

Στην ερώτηση άμα θέλει να υποδυθεί τον Bond κάποια στιγμή, ο Hardy απαντά: «Ξέρετε, υπάρχει ένα ρητό ανάμεσα στην αδελφότητα των ηθοποιών και στην παρέα των συναδέλφων μου, πως άμα αρχίσεις να μιλάς γι’ αυτό, τότε είσαι αυτομάτως εκτός παιχνιδιού. Οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω πάνω σε αυτό. Εάν αναφερθώ στο θέμα, πάει, χάθηκε!»

Ο Christopher Nolan, που σκηνοθέτησε τον Hardy ως τον Bane στο The Dark Knight Rises, θα ήθελε να βρεθεί στον ρόλο του σκηνοθέτη κάποια στιγμή στο μέλλον και να πάρει τα ηνία της πολυεκατομμυριούχας παραγωγής του πράκτορα με τα δύο μηδενικά.

Ο Hardy, παραδεχόμενος πως μία ταινία Bond σκηνοθετημένη από τον Nolan θα ήταν «τόσο κουλ!», προσέθεσε:«Αναρωτιέμαι πώς θα είναι η συνέχεια αυτής της παραγωγής. Νομίζω πως όταν αναφέρεις κάποιον σαν τον Christopher Nolan, αυτή είναι μία πολύ δυνατή φιγούρα για να αναμιχθεί σε αυτόν τον κόσμο και να δημιουργήσει κάτι νέο και βαθύ -για μία ακόμη φορά.»

Χωρίς αμφιβολία, ο Hardy είναι ικανός να μεταφέρει την βαρβαρότητα του Bronson, τη μοχθηρία του Bane, την σκληρότητα των αδερφών Kray και την τρέλα του Max για να μας παραδώσει τον πιο τολμηρό και ίσως τον πιο σκληρό Bond μέχρι στιγμής.

Όποια κι αν είναι η κατάληξη, φαίνεται πως επιχειρείται με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Tom Hardy ετοιμάζεται να ενσαρκώσει τον Βρετανό κατάσκοπο. Ποιος ξέρει, άραγε τι σημαίνει αυτή η φημολογία; 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos