ΣΕΙΡΕΣ

Μισέλ Γκοντρί και Τζιμ Κάρεϊ μαζί στην TV! - Υπέροχο τρέιλερ...

Δημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2017, 12:10
Συντάκτης:

Ένα νέο, το οποίο με το που διαβάζεις τον τίτλο σε φτιάχνει, πριν δεις τις λεπτομέρειες.

Μισέλ Γκοντρί και Τζιμ Κάρεϊ θα συνεργαστούν ξανά, 13 χρόνια μετά το αξέχαστο (και μια από τις ταινίες της ζωής μας), "Eternal Sunshine Of A Spotless Mind", αυτή την φορά στην μικρή οθόνη.

Το "Kidding" θα προβληθεί από το Showtime, θα είναι -στα χαρτιά τουλάχιστον- κωμωδία σε 10 ημίωρα επεισόδια και ο Κάρεϊ θα υποδύεται έναν πασίγνωστο πρωταγωνιστή της αμερικάνικης παιδικής τηλεόρασης που επίσης ηγείται μιας αυτοκρατορίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Όταν η οικογένειά του  αρχίζει να καταρρέει, ο Τζεφ δυσκολεύεται να καθοδηγηθεί ο ίδιος μέσα σε αυτή την κρίση και θα αρχίσει σταδιακά να χάνει τα λογικά του. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον σκληρό κόσμο που θα τεστάρει τη λογική και τα συναισθήματά του.

«Κανείς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε έναν τέτοιο ρόλο, πέρα από τον Τζιμ Κάρεϊ» δήλωσε ο Πρόεδρος του Showtime Ντέιβιντ Νέβινς. Την σειρά θα τρέξει μαζί με τον Γκοντρί ο παραγωγός του "Weeds", Ντέιβ Χολστάιν, με τον Τζέισον Μπέιτμαν ("Ozark") επίσης στον ρόλο του executive producers. 

Κάντε casting και την Κέιτ Ουίνσλετ και γίναμε...

Update 7/6/18: Ένα τρέιλερ που φυσικά δείχνει υπέροχο. Δεν υπήρχε περίπτωση να προκύψει διαφορετικό αποτέλεσμα άλλώστε με τον συνδυασμό της μαγικής παραμυθατζίδικής φαντασίας του Γκοντρί και της εξτραβαγκάνζας χαρμολύπης του Κάρεϊ. Μαζί του στο καστ η Κάθριν Κίνιαρ, ο Φρανκ Λατζέλα, η Τζούντι Γκριρ. Πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Update 8/8/18: Νέο υπέροχο τρέιλερ. Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και παρακολουθήστε το: 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
13 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos