Μήνυση στον Τζιμ Κάρεϊ για την αυτοκτονία της συντρόφου του

Δημοσίευση: 20 Σεπτεμβρίου 2016, 19:19

Μήνυση κατά του Τζιμ Κάρεϊ υπέβαλε ο πρώην σύζυγος της Κατριόνα Γουάιτ, της κοπέλας του διάσημου σταρ, η οποία αυτοκτόνησε πριν από έναν χρόνο παίρνοντας υπερβολική δόση των φαρμάκων Ambien, Propranolol και Percocet.
Ο πρώην σύζυγος Μάικ Μπάρτον κατηγορεί τον Κάρεϊ ότι «διευκόλυνε» τον θάνατο της Κατριονα καθώς της προμήθευσε όλα αυτά τα φάρμακα με τα οποία τελικά αυτοκτόνησε στις 24 Σεπτεμβρίου 2015.
Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, τα μπουκάλια και από τα τρία φάρμακα έφεραν πάνω το όνομα Arthur King, φερόμενο ως ψευδώνυμο του Τζιμ Κάρεϊ. Η μήνυση αναφέρει επίσης πως περίπου 3 με 4 ημέρες πριν πεθάνει η Γουάιτ, ο Κάρεϊ της έδωσε τα συγκεκριμένα φάρμακα.   Ο Μπάρτον υποστηρίζει στην μήνυσή του πως ο Κάρεϊ ήξερε πολύ καλά ότι η Γουάιτ είχε τάσεις προς την κατάθλιψη και πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν, κάτι που καθιστά ακόμη πιο σκανδαλώδες το γεγονός πως της προμήθευσε τα φάρμακα.

Ο Τζιμ Κάρεϊ απάντησε με ανακοίνωση μέσω της εκπροσώπου Τύπου του:
«Τι ντροπή. Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να μπω σ' ένα δωμάτιο με το δικηγόρο μου και το δικηγόρο αυτού του ανθρώπου και να κάνω όλη αυτή την ιστορία να εξαφανιστεί. Ομως υπάρχουν στιγμές που πρέπει να υπερασπιστείς την τιμή σου. Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε αυτή την άκαρδη απόπειρα κερδοσκοπίας να εκμεταλλευτεί εμένα ή τη γυναίκα που αγαπούσα. Τα προβλήματα της Κατ υπήρχαν πριν τη γνωρίσω και δυστυχώς το τραγικό της τέλος ήταν πέρα από τον έλεγχο όλων μας. Πραγματικά ελπίζω ότι κάποια να της επιτρέψουν να αναπαυθεί εν ειρήνη...»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos