Το "Midnight Express σταματά λόγω "ανωτέρας βίας"...

Δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2018, 18:13
Συντάκτης:

Οι μεταμεσονύχτιες προβολές του Midnight Express που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο στον κινηματογράφο Ριβιέρα, ακυρώνονται

Όχι επειδή δεν υπήρξαν πετυχημένες, το αντίθετο: η πρώτη θερινής σεζόν, το "Invasion of body snatchers", έσκισε.

Αλλά, βλέπετε, την ίδια ώρα έξω από σινεμά και στην τριγύρω περιοχή μαίνοντας οι "μάχες" των γνωστών άγνωστων αναρχικών στοιχείων με τις αστυνομικές ομάδες, οι οποίες εκτός από τις κραυγές, τις φωτιές και τις ρίψεις αντικειμένων, είχαν και τα γμωστά δακρυγόνα. Και η κατάσταση στο θερινό σινεμά, αποπνικτική. Όπως ανακοίνωσε ο δημιουργός της φάσης, Άκη Καπράνος: 

"Φίλοι, φίλες του Midnight Express, εσείς που ήρθατε το νιώσατε στο πετσί σας, οι υπόλοιποι ίσως να ακούσατε πως το βράδυ του Σαββάτου, στα Εξάρχεια, είχαμε μπαράζ επεισοδίων απο τους γνωστούς. Και η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια πολιτική συγκυρία που "φουντώνει" ακόμα περισσότερο τέτοιου είδους δράσεις στις μικρές ώρες της νύχτας. Γενικώς τραγελαφικές καταστάσεις που δεν άπτονται και τόσο της σινεφιλίας. Κανείς δε πρέπει να τραβάει τέτοια για να δει μια ταινία, Διάολε. 

Αισθάνομαι πως οφείλω μια μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ σε όλους εσάς που ήρθατε μέχρι τη Ριβιέρα προχθές. Και επειδή γνωρίζω (όχι μόνο εκ πείρας) πως δεν έχει τελειώσει αυτή η ιστορία ακόμα, εγώ και η Πέγκυ πήραμε την απόφαση να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ όλο το θερινό τμήμα του Midnight Express. Οι ταινίες θα μεταφερθούν στο χειμερινό του πρόγραμμα. Εσείς που ήρθατε στη προβολή του Σαββάτου θα έχετε ελευθέρας για την μεγάλη πρεμιέρα του Midnight Express τον ερχόμενο Νοέμβριο - είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, για μια στραβή νύχτα. Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Τα ξαναλέμε στις 24 Νοεμβρίου..."

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos