"Manifesto": 13 ρόλοι της Κέιτ Μπλάνσετ σε μία ταινία! - Στις ελληνικές αίθουσες

Δημοσίευση: 7 Δεκ. 2016, 14:50
Συντάκτης:

H Kέιτ Μπλάνσετ δεν αφήνει καμία ευκαιρία εκμετάλλευτη για να πειραματιστεί και να δοκιμάσει τα όριά της σε πολλαπλές κινηματογραφικές ερμηνείες.

Η 46χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί δεκατρείς διαφορετικές προσωπικότητες στο τελευταίο καλλιτεχνικό εγχείρημα του Βερολινέζου Τζούλιαν Ρόζενφελντ με τίτλο «Μανιφέστο» (θυμηθείτε εδώ), με το εν λόγω video installation να μοντάρεται πλέον ανάλογα και να ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Φεστιβάλ του Sundance!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Φεστιβάλ: «Ενας φόρος τιμής στους πρωτοπόρους της τέχνης του 20ού αιώνα, από τους Φουτουριστές και τους Ντανταϊστές στην Pop Art, τον Λαρς φον Τρίερ και τον Τζιμ Τζάρμους, αυτή η σειρά από αναπαραστάσεις, ερμηνευμένες από την Κέιτ Μπλάνσετ, ζωντανεύει τις αρχές των σημαντικότερων καλλιτεχνικών κινημάτων του 20ού αιώνα».

Update 12/1/16: Το πρώτο τρέιλερ είναι επιτέλους εδώ, με την Κέιτ Μπλάνσετ φυσικά να δεσπόζει μπροστά στην κάμερα, αλλά με τις δομές και τις νορμές ενός video art project να είναι ξεκάθαρες και πασιφανείς και μαζί να δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε την κινηματογραφική αξία του εγχειρήματος....

Update 1/3/17: Ευχάριστα νέα. Το φιλμ του Τζούλιαν Ρόζενφελντ βρήκε διανομή στην χώρα μας από την Danaos Films.

Update 1/6/17: Μπορείτε προς το παρόν να δείτε την βίντεο-εγκατάσταση «Μανιφέστο», η οποία χωρίζεται σε δεκατρία βίντεο, που βασίζονται σε διαφορετικά μανιφέστα. Από τα δεκατρία βίντεο, τα δώδεκα έχουν διάρκεια 10 λεπτά και ένα έχει διάρκεια 4 λεπτά. Η συνολική διάρκεια παρακολούθησης υπολογίζεται στις 2 ώρες και 50 λεπτά. Τα βίντεο είναι στα αγγλικά, χωρίς ελληνικούς υπότιτλους. Η έκθεση βρίσκεται στον Χώρο Α της Πειραιώς 260 και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos