Το «Love me Not» του Αλέξανδρου Αβρανά έχει τρέιλερ

Δημοσίευση: 7 Aug 2017, 17:44
Συντάκτης:

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμη το «True Crimes» που γύρισε στην Πολωνία με πρωταγωνιστές τον Τζιμ Κάρεϊ, την Σαρλότ Γκενσμπούρ και τον Μάρτον Τσόκας, αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Αλέξανδρο Αβρανά να συνεχίζει με το επόμενο μεγάλου μήκους σχέδιό του.

Το «Love me Not» θα συμμετάσχει στο διαγωνιστικό του Φεστιβάλ στο Σαν Σεμπαστιάνκαι αφηγείται την ιστορία ενός πλούσιου ζευγαριού που προσλαμβάνει μια νεαρή μετανάστρια για να γίνει η παρένθετη μητέρα του παιδιού τους. Κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του συζύγου, ειδοποιείται πως το καμένο πτώμα της γυναίκας του βρέθηκε στο κατεστραμμένο από ατύχημα αυτοκίνητο...

Πrωταγωνιστούν η Ελένη Ρουσινού και ο Χρήστος Λούλης, μαζί με την Σελεστίν Αποσπόρις και τον Μάνο Βακούση, σε σενάριο του ίδιου του Αβρανά και του συνεργάτη του στο «Miss violence», Κώστα Περούλη.

Update 25/9/17: Σήμερα η παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ στο φεστιβάλ της πόλης των Βάσκων.

Update 19/6/18: Το επίσημο τρέιλερ είναι online και η συναισθηματική περιρρέουσα ατμόσφαιρα ψυχρότητας και βίας που υποφόσκει, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ρομαντικό Et si tu n'existais pas του Τζο Ντασέν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos