ΣΕΙΡΕΣ

Το "Lost In Space" επιστρέφει 50 χρόνια μετά!

Δημοσίευση: 6 Μαρτίου 2018, 23:19
Συντάκτης:

Η οικογένεια Ρόμπινσον επιστρέφει στην μικρή οθόνη. Το Netflix ανέβασε το επίσημο τρέιλερ της επερχόμενης δραματικής σειράς επιστημονικής φαντασίας, «Lost In Space», ακριβώς 50 χρόνια αφότου ολοκληρώθηκε η κλασική ομώνυμη σειρά των 60s…

Η πρωτότυπη σειρά του Netflix Χαμένοι στο Διάστημα είναι ένα δραματοποιημένο και εκσυγχρονισμένο remake της κλασικής σειράς επιστημονικής φαντασίας που γεννήθηκε την δεκαετία του '60. Βρισκόμαστε 30 χρόνια στο μέλλον και ο αποικισμός στο διάστημα είναι πλέον πραγματικότητα. Η οικογένεια Ρόμπινσον είναι μεταξύ αυτών που έχουν επιλεγεί για να φτιάξουν μια νέα ζωή σε έναν καλύτερο κόσμο. Όταν όμως οι νέοι άποικοι βρεθούν απότομα εκτός τροχιάς, ενώ κατευθύνονται προς τη νέα τους κατοικία, θα χρειαστεί να σχηματίσουν νέες συμμαχίες και να συνεργαστούν μεταξύ τους, προκειμένου να επιβιώσουν σε ένα επικίνδυνο εξωγήινο περιβάλλον, έτη φωτός μακριά από τον αρχικό προορισμό τους.

Πρωταγωνιστούν οι Τόμπι Στίβενς (Black Sails, Die Another Day), Μόλι Πάρκερ (House of Cards, Deadwood),  υποδυόμενοι τους γονείς της οικογένειας, Τζον Ρόμπινσον και Μόριν Ρόμπινσον, οι οποίοι προσπαθούν να διασώσουν την αποξενωμένη τους σχέση και παράλληλα να προστατεύσουν την οικογένειά τους. Μαζί με τους Ρόμπινσον καταλήγουν δύο περιθωριακοί, τους οποίους τους έφεραν μαζί οι περιστάσεις και η κοινή τους αδυναμία στις απατεωνιές. Η Δρ. Σμίθ την οποία υποδύεται η Πάρκερ Πόουζι (Café Society, Mascot, A Mighty Wind) και ο κατεργάρης Ντον Γουέστ, τον οποίο υποδύεται ο Ιγνάσιο Σερίτσιο (Bones, The Wedding Ringer), είναι ένας καταρτισμένος εργολάβος, ο οποίος δεν είχε καμία πρόθεση να ενταχθεί στην αποικία, πόσο μάλλον να προσγειωθεί σε έναν χαμένο πλανήτη.

Ο Ζακ Έστριν (Prison Break) είναι ο showrunner της σειράς. Θα στριμάρει στις 13 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos