ΣΕΙΡΕΣ

To The Little Drummer Girl του Παρκ Τσαν Γουκ ολοκλήρωσε γυρίσματα

Δημοσίευση: 6 Ιουνίου 2018, 16:51
Συντάκτης:

Η βρετανική τηλεοπτική μίνι σειρά The Little Drummer Girl ολοκλήρωσε με επιτυχία 24 μέρες γυρισμάτων στη χώρα μας, μετά από τα αρχικά προβλήματα που συνάντησε.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό κατασκοπικού θρίλερ και ιστορίας αγάπης, μέσα από την αφήγηση μιας περίπλοκης υπόθεσης διεθνούς ίντριγκας, έρωτα και προδοσίας. Το σενάριο της σειράς είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του θρυλικού συγγραφέα Τζον Λε Καρρέ, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Παρκ Τσαν-γουκ (The Handmaiden, Old Boy, Sympathy for Mr. Vengeance, Lady Vengeance, Stoker), και την παραγωγή η Ink Factory (The Night Manager), σε συμπαραγωγή με το BBC και το AMC (The Walking Dead, Mad Men). Πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh (Lady Macbeth), Alexander Skarsgård (Big Little Lies, True Blood, Tarzan) και Michael Shannon (Nocturnal Animal, Revolutionary Road, The Shape of Water).

«Η κινηματογράφηση του ‘The Little Drummer Girl’ στα ίδια ακριβώς σημεία που περιγράφονται στο βιβλίο του Τζον Λε Καρρέ ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Το ανεκτίμητο προνόμιο των γυρισμάτων σε τόσο σημαντικές, ιστορικά και πολιτιστικά, τοποθεσίες, όπως η Ακρόπολη ή ο ναός του Ποσειδώνα, δύσκολα αποτιμάται. Η Ελλάδα, γενέτειρα του δράματος στη Δύση, προσφέρει στους κινηματογραφιστές έναν καμβά μοναδικής απήχησης και, για μένα, αποτελεί το τέλειο μέρος για να αφηγηθώ την ιστορία του Τσάρλι», δήλωσε ο Παρκ Τσαν-γουκ, περιγράφοντας την εμπειρία των γυρισμάτων στην Ελλάδα.

«Η ποικιλία και το εύρος των διαθέσιμων τοποθεσιών για κινηματογράφηση στην Ελλάδα, την κατέστησε ιδανικό μέρος για να εκτυλιχθεί η ιστορία του ‘The Little Drummer Girl’. Στην Ελλάδα καταφέραμε να γυρίσουμε όχι μόνο τις εξαιρετικές σκηνές της σειράς που εκτυλίσσονται εκεί, αλλά και σκηνές που αντιστοιχούν στο Λίβανο, την Γιουγκοσλαβία (όπως ήταν τότε) και τη Ρώμη. Οι εκπληκτικές τοποθεσίες που επιλέξαμε θα αιτιολογούσαν τον ερχομό μας στην Ελλάδα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες», σημείωσε ο executive producer της σειράς, Simon Cornwell.

Τα γυρίσματα στην Ελλάδα έγιναν στις εξής τοποθεσίες: Αθήνα, Ελευσίνα, Κινέτα, Ακρόπολη και στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Όλες οι ελληνικές τοποθεσίες αξιοποιήθηκαν για να «δείξουν» Ελλάδα/Αθήνα, ενώ η Ελευσίνα χρησιμοποιήθηκε για να αναπαραστήσει το Λίβανο και η Νίκαια την Παλαιστίνη.

Το The Little Drummer Girl αναμένεται να μεταδοθεί από το BBC και το AMC το φθινόπωρο του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos