Tα τρέιλερ της χρονιάς για το "The revenant"!

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2014, 14:40
Συντάκτης:

Αυτή θα είναι μια ταινία που θα περιμένουμε πως και πως. Καταρχήν, ο Αλεχάντρο Ιναρίτου επιστρέφει στα δράματα εκδίκησης, μετά το διάλειμμα με το "Birdman" (που δεν έχουμε δει ακόμη), κωμωδία με τους Έντουαρντ Νόρτον, Zακ Γαλιφιανάκη, Έμμα Στόουν, Ναόμι Ουάτς, Μάικλ Κίτον.

Θα σκηνοθετήσει το "The revenant" που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Michael Punke και μάλιστα σε αληθινά γεγονότα.

Ένας εππιπλέον λόγος: Θα πρωταγωνιστήσει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον ρόλο του Χιου Γκλας, ο οποίος το 1823 γίνεται μέλος στη Rocky Mountain Fur Co. (εμπόριο γούνας) και ξεκινούν μια εκστρατεία σε μια ανεξερεύνητη περιοχή. Μετά από μία επίθεση από αρκούδα grizzly οι σύντροφοί του νομίζουν ότι είναι νεκρός και εκτός ότι τον κλέβουν, τον παρατούν όταν οι ινδιάνοι πλησιάζουν στην κατασκήνωσή τους. O Hugh Glass όμως επιβιώνει και ξεκινάει μία αποστολή 3000 μιλίων στην αχαρτογράφητη αμερικανική ερημιά για να εκδικηθεί αυτούς που τον παράτησαν έτσι.

Υπάρχει κι άλλος: Ο Τομ Χάρντι, ο οποίος έχει σχεδόν συμφωνήσει, ώστε οι δύο τους να σμίξουν ξανά στο μεγάλο πανί, μετά το "Inception" του Κρίστοφερ Νόλαν! Και το κάστινγκ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη (το φιλμ βρίσκεται στην παραγωγή), άρα οι εκπλήξεις λογικά θα συνεχιστούν..

Update 21/1/15: Οι πρώτες φωτό είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν έναν Ντι Κάπριο "ταλαιπωρημένο", με σφιγμένα χαρακτηριστικά προσώπου, σε αυτό το δράμα του 19ου αιώνα που σκηνοθετεί ο ακούραστος δημιουργός του θριαμβευτικού (διαβάστε αύριο την κριτική μας) "Birdman"... Τομ Χάρντι δεν βλέπουμε προς το παρόν, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο επόμενο σετ προωθητικού υλικού, θα φιγουράρει φάτσα κάρτα... Τις φωτό ανέβασε αποκλειστικά (όπως θα παρατηρήσατε και από το τεράστιο υδατογράφημα...) το Entertainment Weekly.

Update 17/7/15: Ήρθε η ώρα για το πρώτο τρέιλερ, το οποίο είναι απλά συγκλονιστικό. Χωρίς κανέναν διάλογο, με ένα φρενήρες μοντάζ, πλάνα με φυσικό φωτισμό σε απάτητες περιοχές, καδραρίσματα αγωνίας στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών, παλμό, ένταση! 

Update 28/9/15: Νέο, πλούσιο προωθητικό υλικό δόθηκε στην δημοσιότητα από την εταιρεία παραγωγής, με ορισμένες εξαιρετικά εκφραστικές φωτογραφίες! 

 

Update 29/9/15: Το δεύτερο τρέιλερ είναι ακόμα πιο σκοτεινό, πιο συναρπαστικό, πιο επικό, πιο "βρώμικο", πιο οσκαρικό απο το πρώτο που ήταν έτσι κι αλλιώς εξαιρετικό! Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μάλιστα, στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τους δολοφόνους του γιου του, τα βάζει με μια αρκούδα. Αναρωτιόμαστε πλέον τι αλλο θα αναγκαστεί να κάνει on screen για να κερδίσει εκίνο το πολυπόθητο Όσκαρ...

 

Update 16/12/15: Ο Λίο τρέχει για να σώσει την ζωή του από τους ντόπιους ιθαγενείς που προσπαθούν να τον εξοντώσουν σε αυτά τα 50 δευτερόλεπτα που δείχνουν συναρπαστικά και εκπληκτικά κινηματογραφημένα και με ένα φινάλε που κόβει την ανάσα...

Update 3/1/16: Το λίγο περισσότερο από τρίλεπτο featurette που θα παρακολουθήσετε αποδεικνύει την επιμονή του Ιναρίτου να φιλμάρει όλες τις δύσκολες σκηνές που θα δείτε στην ταινία, σε φυσικό περιβάλλον και όχι σε στούντιο. Και μαζί μπορείτε να δείτε και τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών του στις αντίξοες καιρικές συνθήκες που συνάντησαν... Λίγη υπομονή μέχρι τις 21/1/16...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos