Κριστιαν Μπέιλ : Ο κατά Φίντσερ Στιβ Τζομπς;

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2014, 15:05

Μετά την παταγώδη αποτυχία του Άστον Κούτσερ να υποδυθεί το Steve Jobs στην πρόσφατη ταινία του Τζόσουα Μάικλ Στερν με τίτλο ‘Jobs’, ήρθε η ώρα για ένα βαρύ πυροβολικό.

Και το όνομα αυτού: Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει το ρόλο του συνιδρυτή της Apple, στην ταινία που ετοιμάζει ο Ντέιβιντ Φίντσερ για τη Sony Pictures. Σύμφωνα μάλιστα με το The Wrap, ο Φίντσερ έθεσε όρο στους ανθρώπους της Sony, ότι θα σκηνοθετήσει την ταινία μόνο εάν πρωταγωνιστήσει ο Μπέιλ, ενώ στην υπόλοιπη ομάδα της ταινίας θα δούμε το dream team του The Social Network, τον σεναριογράφο Άαρον Σόρκιν και τον παραγωγό Σκοτ Ρούντιν.

Φυσικά θα διερωτηθεί κανείς γιατί να δουμε μια ακόμη ταινία για τον Τζομπς, όταν η πρώτη πήγε σχεδόν... άπατη και δεύτερον τι θα γίνει σε περίπτωση που ο Μπέιλ αρνηθεί καθώς έχει δηλώσει ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα από την ηθοποιία, μετά τα εξαντλητικά γυρίσματα που χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση της ταινίας Exodus του Ρίντλει Σκοτ, στην οποία υποδύεται τον Μωϋσή...

Η πορεία θα δείξει και μάλιστα.. σύντομα.

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos