Κουέντιν Tαραντίνο: «Αλλες δύο ταινίες και τέλος»

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2016, 16:52
Συντάκτης:

Πέρσι ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε δηλώσει πως όταν φτάσει τις 10 ταινίες θα σταματήσει να σκηνοθετεί. Πολλοί τον άκουσαν, λίγοι όμως τον πίστεψαν.
«Και τι διάολο θα κάνει» αναρωτήθηκε, εύλογα, ο Σάμιουελ Τζάκσον.
Σε πρόσφατο screening του "Pulp Fiction" ο 53χρονος Αμερικανός, το επανέλαβε! «Σχεδιάζω να σταματήσω στις 10 (για όσους τις μετράτε, ο ίδιος θεωρεί το Kill Bill μία ταινία) Ακόμα δύο λοιπόν. Ακόμα και στα 75 μου αν θέλω να πω μια ιστορία, θα είναι δική μου δουλειά αλλά δεν θα μπορεί να σταθεί και να μολύνει τις άλλες δέκα που θα έχω κάνει. Θα είναι μια γεροντική ταινία, από έναν γέρο που θα είναι κάτι που θα στέκει μόνο».

Update 5/11/16: Tελικά, μάλλον φαίνεται ότι το εννοεί, διότι το επιβεβαίωσε και χθες. 
Ο Κουέντιν Ταραντίνο επανέλαβε πως σχεδιάζει να εγκαταλείψει την καριέρα του μετά από δύο ακόμη ταινίες, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του πως θέλει να κάνει μόλις 10 φιλμ συνολικά.  Αν τα «μαθηματικά» δεν φαίνεται να είναι σωστά, είναι γιατί ίσως κάποιοι μετράνε το «Kill Bill» ως δύο ξεχωριστές ταινίες, ενώ ο ίδιος ο σκηνοθέτης θεωρεί τα δύο μέρη ενιαία.   «Drop the mic. Boom. Tell everybody, 'Match that shit», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε πριν ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του στο συνέδριο Adobe Max στο Σαν Ντιέγκο, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.   
Από το 2012, ο Ταραντίνο είχε μιλήσει για τα σχέδιά του να τερματίσει την καριέρα του ως σκηνοθέτης με μόνο 10 ταινίες, αλλά και τη μετάβασή του στη λογοτεχνία και τη συγγραφή θεατρικών έργων. Μάλιστα, πρόσφατα είπε πως θα ήθελε να κάνει ένα φιλμ για δύο κακοποιούς στην Αυστραλία με το στόρι να αφηγείται την ιστορία τους στη δεκαετία του 30.   «Ας ελπίσουμε ότι όταν τελειώσω την καριέρα μου θα θεωρούμαι ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφιστές που έζησε ποτέ», πρόσθεσε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos