Κλιντ Ίστγουντ και Μπράντλεϊ Κούπερ ξανά μαζί

Δημοσίευση: 19 Μαΐου 2018, 15:43
Συντάκτης:

Ο Bradley Cooper από ό,τι φαίνεται θα ξανασυναντηθεί κινηματογραφικά με τον Clint Eastwood στην νέα του ταινία. Σύμφωνα με πηγές του Variety, ο Cooper είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Eastwood, «The Mule», στην οποία ίσως να παίξει και ο ίδιος, πέραν του ότι θα την σκηνοθετήσει.

Το «The Mule» είναι συμπαραγωγή της Warner Bros. και της Imperative Entertainment, και αν παίξει ο βετεράνος ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα είναι ο πρώτος του ρόλος μετά το 2012 και το αθλητικό δράμα «Trouble with the Curve», και πιθανόν να είναι από τις τελευταίες του εμφανίσεις στην μεγάλη οθόνη.

Η ταινία βασίζεται σε ένα άρθρο του 2014 στο New York Times Magazine, γραμμένο από τον Sam Dolnick και αφορά τον Earl Stone (Eastwood), έναν 80άρη που είναι μόνος του ενώ έχει να αντιμετωπίσει το κλείσιμο της επιχείρησής του. Τότε του προσφέρεται μία δουλειά, μοιάζει απλό και συνηθισμένο. Μόνο που χωρίς να το ξέρει ο Earl, έχει υπογράψει ως μεταφορέας ναρκωτικών για ένα μεξικανικό καρτέλ, το οποίο θα κληθεί να ανακαλύψει ο πράκτορας Colin Bates (Cooper). Ο Eastwood θα είναι και παραγωγός της ταινίας.

Ο Cooper είναι απασχολημένος αυτό το διάστημα με την ολοκλήρωση του σκηνοθετικού του ντεμπούτου, το χιλιοβασανισμένο «A Star is Born», που θα πρωταγωνιστεί μαζί με την Lady Gaga και τον Eastwood, που παλαιότερα είχε ακουστεί ότι θα το σκηνοθετήσει, να κρατά χρέη παραγωγού. Παράλληλα, έχει ακουστεί ότι το επόμενό του πρότζεκτ θα είναι η βιογραφική ταινία «Berstein» για τον Leonard Bernstein. Μακάρι να ξαναδούμε μαζί Cooper και Eastwood, αφού η προηγούμενη συνεργασία στο «American Sniper» τους βγήκε, με τον Clint να δηλώνει φαν του Bradley.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos